Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Mennyivel bonyolultabb kulturáltan kommunikálni, mint paraszt módjára? Elárulom: semennyivel.
Nem kell terjeszteni a bunkóságot.(természetesen külföldről lehet rendelni, de nyilvánvalóan van különbség az itthon kereskedelmi forgalomba hozott termék és aközött, hogy még a gyártó se van igazán jelen.)
-
worxland
addikt
Védi őket a fene, nem fizetnek érte
. Biztosításom sincs rá, meg garis ügyem se volt velük. Csak azt a tévhitet szeretném eloszlatni, hogy egy cég itthoni jelenléte olyan nagy biztonságot adna.
Az tuti, hogy a Fold 5-nél jobbnak tartom, a Magic V2-vel szemben már nem igazán. Amúgy meg most jön a Magic V3, a Mix Fold 4, azok biztos jobbak lesznek az Opennél. -
Azt, hogy nem csak vásárláskor tudom megkötni rá és nem csak egyfajta biztosítást valamint bármikor le tudod mondani és nem százezrekbe kerül.
Tudom, hogy Opened van és nagyon véded kezdetek óta, de attól még nem ez lesz a legjobb a világon.
Tetszett nekem is, bár szoftveresen a OneUI sokkal jobban bejött a nyitottsága miatt.
Mindenesetre várom én is az Open 2-t hátha most már vízálló is lesz és lassan megjelenik itthon is. -
worxland
addikt
Annyira egyszerű, csak le kell görgetned fél képernyőt a telefon vásárlásakor és hozzárakni a kosárhoz.
Mit tesz alád a Samu?
Külföldre postázás vs itthoni support: Az itthoni postázásra van példám, ami nekem rémálom volt, még ha a végén sikerült is elinitézni a garit. Az Apple 3x küldte vissza az iPad Minit a Mediamarktnak anélkül, hogy hozzányúltak volna a készülékhez, majd egy hónapom ráment. Ennél a külföldi se rosszabb.
A Logitechnek van itthoni supportja, az egész világon dicsérik a Logi supportot, kivéve a magyar f0st. Problémás egeremre mindent megígértek, küldik az újat, öröm-bódottá, aztán visszahívtak, hogy ja, hülye magyar vagy, akkor menj ide meg ide és intézd a magyar alvállalkozónkkal, akit mindeki szid. Mondanom se kell, azóta se lett kicserélve az egér. -
Köss rá biztosítást, az is annyira egyszerű?
Volt Openem, de féltem használni mivel nem lehetett itthon semmit rá kötni és mivel itthon nincs support ezért külföldre kellene postázni bármi garanciás gondja van ami elég macera tud lenni.
Lehet rendelni itthon, de attól még nem teszi alád az OP és más kínai gyártó sem azt amit a Samsung.. -
Beantech
aktív tag
Teljesen egyetértek szerintem is gáz hogy fold 4 óta nem változtatnak a kamerán se semmit meg a kijelző felbontásokon se igazán. Mondjuk részemről azért lenne ugrás mert Fold 3-ról váltanék.
A csillogós kijelzővel teljesen egyetértek az valóban totál borzalmas, remélem ezen javítanak mert nekem is ez az egyik legnagyobb problémám sokszor.
#6 gusthy: Igen a Oneplus-al az a problémám hogy nem tudok venni itthon és azért itt-ott viszonylag sok kijelző problémás postot látok. Többször volt már a kezemben Magic V2 és valóban brutál vékony és a külső kijelző kényelmes (bár nekem már túl széles, valószinűleg a 2 év Fold keskenységet megszoktam) viszont kinyitva a belső már kicsit túl nagy (én 90%-ban úton használom nyitva otthon ritkán.) Plusz a szoftveres része nem az igazi.
#7 worxland: Maga a rendelés semmivel sem bonyolultabb mint bárhonnan megrendelni, én inkább a garanciális ügyintézéstől tartok ha szükség van rá.
Ettől függetlenül ha élőben nem győz meg a Fold 6 hogy megéri váltani Fold 3-ról akkor inkább váltok olcsóbban egy magic v2-re vagy oneplus-ra és kockáztatok.
-
xedamen
senior tag
Amíg nem 3 éve ugyanazt a kamerát próbálják eladni, mint pl a Fold 6-ban, ráadásul drágábban, addig engem nem érdekel hogy néz ki, személy szerint nekem a Samsung dizájn már túl unalmas ilyen téren S24U userként mondom ezt
Szoftveres téren egyelőre tényleg nyer a Samsung, de ezzel már nem lehet 4 éves technológiát takargatni. Amiért nekem a Fold 5 deal breaker volt az a belső kijelző... Dark módban szinte tükröt néz az ember, a OnePlus Open belső kijelzője szinte teljesen csillogásmentes. Remélem idén kezdenek ezzel is valamit, bár nem sok reményem van a híreket olvasva, hiszen marad a Fold 4 kamer, akkumulátor, miért nyúljanak bármihez is az árazáson kívül?
Eddig az IP védettség volt még plusz pont a Samsung javán a szoftveren kívül, de már a többi gyártónak is sikerült megugrani az IPX8-at.
-
Lajmund
őstag
Nálam valószínűleg fold 6 lesz a befuto. A samsung annyira jól testreszabható hogy ezt a kinaiak nem tudjàk mèg megugrani. Minőségben a fold 5 is elèg jó konkrétan az egy éves olyan mint az új. Tetszik a külső képernyője és a belső is de ezzel nem mondanék le a jobb szoftverről és frissitésekről. Xiaomi még egy fokkal jobb szerintem azon màr elgondolkodnék ha màr egy generáci lett volna globàlba de elsőt nem vennék abból se. Reméljük pàr év és megszorongatjàk rendesen a samungot.
-
Beantech
aktív tag
Na ez már sokkal nehezebb kérdés számomra is.
Oneplus open vagy a fold 6 (lesz), ez holnap kiderül. A Honor ha szoftveresen kicsit rágyúr a dolgokra akkor rögtön feljebb ugrana a listámon. (De sajnos ahol nekem fontos ott nem fog mert a világ a gesztusvezérlés felé megy el csak én nem tudok/akarok
)
A készülékről is szólva ez a középen levő objektiv imitáció a kameráknál annyira nem jön be, a oneplusnál se meg itt se, nekem szimpatikusabb a v2 vagy a fold kamera elrendezése. -
Beantech
aktív tag
Kiváncsiam várom milyen lesz és mikor jön hozzánk is. Egyelőre nálam a Honor a 3. a ransorban fold terén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged