- Yettel topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
Mennyivel bonyolultabb kulturáltan kommunikálni, mint paraszt módjára? Elárulom: semennyivel.
Nem kell terjeszteni a bunkóságot.(természetesen külföldről lehet rendelni, de nyilvánvalóan van különbség az itthon kereskedelmi forgalomba hozott termék és aközött, hogy még a gyártó se van igazán jelen.)
-
Azt, hogy nem csak vásárláskor tudom megkötni rá és nem csak egyfajta biztosítást valamint bármikor le tudod mondani és nem százezrekbe kerül.
Tudom, hogy Opened van és nagyon véded kezdetek óta, de attól még nem ez lesz a legjobb a világon.
Tetszett nekem is, bár szoftveresen a OneUI sokkal jobban bejött a nyitottsága miatt.
Mindenesetre várom én is az Open 2-t hátha most már vízálló is lesz és lassan megjelenik itthon is. -
Köss rá biztosítást, az is annyira egyszerű?
Volt Openem, de féltem használni mivel nem lehetett itthon semmit rá kötni és mivel itthon nincs support ezért külföldre kellene postázni bármi garanciás gondja van ami elég macera tud lenni.
Lehet rendelni itthon, de attól még nem teszi alád az OP és más kínai gyártó sem azt amit a Samsung..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged