Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Teljesen egyetértek szerintem is gáz hogy fold 4 óta nem változtatnak a kamerán se semmit meg a kijelző felbontásokon se igazán. Mondjuk részemről azért lenne ugrás mert Fold 3-ról váltanék.
A csillogós kijelzővel teljesen egyetértek az valóban totál borzalmas, remélem ezen javítanak mert nekem is ez az egyik legnagyobb problémám sokszor.
#6 gusthy: Igen a Oneplus-al az a problémám hogy nem tudok venni itthon és azért itt-ott viszonylag sok kijelző problémás postot látok. Többször volt már a kezemben Magic V2 és valóban brutál vékony és a külső kijelző kényelmes (bár nekem már túl széles, valószinűleg a 2 év Fold keskenységet megszoktam) viszont kinyitva a belső már kicsit túl nagy (én 90%-ban úton használom nyitva otthon ritkán.) Plusz a szoftveres része nem az igazi.
#7 worxland: Maga a rendelés semmivel sem bonyolultabb mint bárhonnan megrendelni, én inkább a garanciális ügyintézéstől tartok ha szükség van rá.
Ettől függetlenül ha élőben nem győz meg a Fold 6 hogy megéri váltani Fold 3-ról akkor inkább váltok olcsóbban egy magic v2-re vagy oneplus-ra és kockáztatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest