- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Aktív témák
-
Antonio
senior tag
... senki nem tud hozzászólni? :O
-
Antonio
senior tag
:(
üdv.
Mostanában már töbször előjött, pl. most Google-n vagyok rákerestem ''smart''-ra és amikor a következő találati oldalra akarok lépni: megjelenik egy kis ablak:
Just-in-time debbugin címmel
benne: please select a debbugger stb ...
csak ha kb 6x No-t nyomok tűnik el ...
ha YES bejön egy Microsoft scrip editor (design) lap és számomra -akár csak az eddigiek- ''kínai'' ablakok -alkalmazások stb. és egy ''fél'' perc mog kikavarodok belőle
xp prof sp1 hun
office 2003 hun (most lett 1 hete felrakva)
ezért nem is értem miért angol nyelven jelennek meg az ablakok ...
szóval mint az eddigiekből is kiderült nem vagyok járatos a témában gözöm nincs mi az a script és mire jó :B ... és miért jelenik meg ez az ablak nekem :F félpercenként :O :O kezdek sírni ...
csak annyit szeretnék -közben én is keresem- kérni hogy hol lehet ezt deaktiválni vagy törölni stb a lényeg hogy ne jelenjen meg
kösz
egy ''láma''
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest