- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #2290 üzenetére
"Látom a CSS-fájl headben való megjelenésének kérdését még mindig nem oldottad meg."
De, már megoldottam
Úgy lett végül, hogy alapból a Webkitre optimizált fájl van betöltve a head-be, aztán JS-szel lecsekkolom hogy Firefox-e a böngésző, ha igen akkor csak megváltoztatom a href attribútumát. Adtam egy id-t a <link> tag-nek. Nem is tudtam, hogy lehet
Animációt kicsit megnöveltem, így már nem akad.
-
cucka
addikt
válasz
"Ez nem igaz, ha tudsz programozni akkor mindegy a nyelv."
Szokásos tévhit, pont erről emvy írt egy nagyon jót itt:
Egyetértek, bár ennyire nem fekete-fehér a kép, a tapasztalat azért nagyon meg tudja könnyíteni azt, ha át kell állj egy új platformra/nyelvre.Egyébként komolyan nem értelek, a PHP topicban néhányszor már igen komolyan kritizáltad a nyelvet éppen az aberrált dolgai miatt, ami miatt aztán nagyon nem kell elájulni tőle, aztán most épp azokat (is) véded mind a PHP topicban, mind itt, meghasonlottál önmagaddal?
Nem. Az egy dolog, hogy a php programnyelv-tervezés szempontjából elég béna. Ettől még az nem igaz, hogy ne lenne alkalmas komoly feladatokra, teljesen véletlenül jelenleg pont egy ilyen projekten dolgozok. Egyszerűen meg kell tanulni a hibáit és együtt élni vele.
(Most érted, nem tudom, hogy mondjuk egy java mitől nyújt nagyobb élményt a fejlesztőnek.. ) -
Soak
veterán
válasz
Nem azt mondtam, hogy ha tudsz programozni akkor minden nyelvet ismersz. Nincs is értelme így kiragadni a mondatot, mivel egyértelműen az volt a mondani valója, hogy nem attól lesz valaki jó hogy Javazik vagy PHP-zik. Ha tudsz autot vezetni, buszt attól még nem tudsz, de jobbak az esélyeid mint annak aki autot sem tud.
Saját tapasztalat, hogy PHP-ról Java-ra kb 1.5 hónap átállni. Ez az idő kizárólag a nyelvek közötti különbségekre ment el, de ha nem php-ról állók át akkor a szállkezelés és hasonlók valószínűleg ennyi sem. Nyilván ennyi idő alatt nem lesz valaki senior, de termel, a többi gyakorlat közben feljön (főleg ha a környezet valóban hozzáértő) .
Ha előtte újra kellett volna tanulni pl azt, hogy MVC vagy mi értelme van a dependency injectionnek vagy mi az a this akkor sokszor ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- ÚJ állapotú Lenovo 15,6"FullHD IPS,Ryzen5(6x4Ghz)Vega 6 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Glorious Model O Wired White szinte új, dobozos
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest