- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Ettől még az nem igaz, hogy ne lenne alkalmas komoly feladatokra, teljesen véletlenül jelenleg pont egy ilyen projekten dolgozok. Egyszerűen meg kell tanulni a hibáit és együtt élni vele."
Ez így teljesen helytálló. Persze, hogy lehet benne komoly projekteket készíteni."Most érted, nem tudom, hogy mondjuk egy java mitől nyújt nagyobb élményt a fejlesztőnek.."
Őő, hát nem tudom, ez komoly kérdés volt-e. Pl. pont a PHP "bénasága" miatt, meg amiatt, amiket martonx is leírt. -
martonx
veterán
"Most érted, nem tudom, hogy mondjuk egy java mitől nyújt nagyobb élményt a fejlesztőnek.. " - próbáltad már? Én mondjuk asp.net mvc vonalon mozgok leginkább a PHP egyre mellékesebb. Egyszerűen a fejlesztő eszközök jóval komolyabbak, maga a nyelv jóval komolyabb, jóval többet tud, az egész kód amit írsz a legmélyebb OO design patternnel is lazán átláható.
Ezektől függetlenül a PHP is használható persze bármilyen komoly projektre is, csak egyszerűen nem tud olyan hatékony lenni benne a fejlesztés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest