Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Magisk
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
válasz
tototos
üzenetére
Itt kérj időpontot, utána fogsz kapni egy e-mailt, hogy mikorra menjél a kormányablakba, ott lepapírozhatsz mindent utólag is és egyszer kell csak bemenni a kapott időpontnál, lényeg, hogy az időpont azelőtt meglegyen, mielőtt kezdenél az új helyen. Én már úgy mentem oda, hogy valójában lesz munkám, csak a 80%-nyi pénz miatt jöttem és készségesen segített az ügyintéző, kb. 15 perc alatt végeztem, 2 héten belül meg jött a pénz, emlékeim szerint 320k körüli összeg.
Az új munkaszerződést, az előző munkahelyed kilépő-papírjait, TB-kiskönyvet vidd magaddal és ennyi. Semmit nem fognak elvenni, mindent fénymásolnak és az eredetiket visszakapod. -
ReFleXx
addikt
válasz
tototos
üzenetére
En anno szemelyesen csinaltam, de online is megy mobal is ugy intezte.
nyugi nem kell foglalkozni azzal hogy keresnek neked allast, amugy is csak par naprol van szo. Egyebkent jelenlegi ceged nem fizeti ki a szabikat tuloraban? En mist valtottam de most nem jatszottam ki ezt az adut, mert masfel eve ellottem mar, helyette kertem fizessek ki a 4 szabim ami bent maradt es melegvaltassal valtottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arc Raiders
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest