Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
400k nettó? Nem feltétlenül irreális, csak szerintem kicsit több tapasztalat kéne hozzá. Alapvetően ha ilyen mindenes embert keresnek, és 2.5 év tapasztalattal azt mondták gyere akkor nem hiszem, hogy pont reálisan akarják kezelni a fizetés témát. Persze lehet hogy tévedek, de szerintme akkor lenne reális a 400+ bérigény ha ez nem így lenne: "de nem bíznám rá az életem. "Ha mondasz egy 400 nettot akkor szerintem dobnak egy hátast (Mivel a duplája)250-300-350 e netto +kaf tartok reálisnak max a tapasztalat alapján, de ne legyen igazam
Szerintem tisztázd le jobban a munkakört. Mert ha minden IT feladatot veled akarnak elvégeztetni, akkor lehet érvelni, hogy ezért nem feltétlen egy munkakör, amit veled be akarnak töltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest