Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
tehPwnerer
üzenetére
Én mondjuk úgy mennék hozzájuk, hogy a felvételt egy 6 hónapos mentoring program előzné meg, de olyan időbeosztással, hogy folytathatnám a mostani munkámat mellette, szóval nem egy nagy kaland. Hozzátéve, hogy nincs fejlesztői tapasztalatom és még nem fejeztem be a diplomámat, de én kb. ilyen bérigényt mondtam volna be. Nyilván aki már úgy megy oda, hogy túl van egy gyakornoki álláson és megvan a diplomája is, annak jár a bruttó 450.
Nekem egy kicsit nehezen indultak be a dolgok az egyetem otthagyása miatt, szóval jelenleg a beindítás a cél, megélhetés szempontjából most teljesen mindegy nekem, hogy bruttó 350 vagy 450.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Facebook és Messenger
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Titan Quest II
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- AKCIÓ! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest