Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Fotók, videók mobillal
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
tehPwnerer
csendes tag
Lehet, hogy furcsa, de megtörtént. Elhiheted, hogy nem kapok jutalékot a linkedin-től, akkor meg minek lódítanék?

Nem mondanám, hogy alul voltam fizetve, gyakornokoskodtam a cégnél, majd amikor végeztem az egyetemen, nettó 300k-val vettek fel teljes állásba, ami nem kiugró, de szerintem semmi esetre sem kevés. Ez az eset, amit leírtam, egy évvel később következett be. Hozzátartozik a történethez, hogy amikor lediplomáztam, nem ajánlottak ennyit, és volt ajánlatom másik helyről is, és már nagyon azon voltam, hogy elmegyek, de a közvetlen főnököm győzködött engem, hogy maradjak, valamint sikerült meggyőznie a vezetést is, hogy marasztaljanak egy kicsit jobb ajánlattal, így lett ennyi az annyi

Pótolhatatlan nyilván nem voltam, de épp benne voltunk egy nagyobb projektben, szóval tényleg lehet, hogy megijedtek, mert azt hitték, hogy megint menni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- SkyShowtime
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- PlayStation 5
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest