Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proof88
üzenetére
Havi 150-200 órát dolgozom, attól függ hogy jön ki a lépés. Órabérben dolgozom.
Nem tudom mennyire számít komolynak
Egy városnézős app, van egy server tabi meg több kliens, ezeket és egy hálózatot amin kommunikálnak telepíteni kell egy buszba. Az idegenvez csinál egy túrát egy online tour builderrel (ezt a részt nem én csinálom), aztán felpakolja a túrafájlt, képeket, videókat a tabikra és mehet a buli. Ahogy megy a városban a busz, a server koordinátákkal látja el a klienseket és ha nevezetesség mellett mennek el, akkor a képek, videók, infók jelennek meg róla. Szóval vegyesfelvágott van benne GPS kezelés, hálózat (pl. a videók egyszerre induljanak el a kliens tableteken), POI iránytű, média tartalmak kezelése... Nyilván az ehhez kapcsolódó sallangokkal mint túrafájl érvényességének ellenőrzése, mappa rendszer generálás, hibakezelés stbstb. Nem merem ráakasztani a "komoly" jelzőt 
Kb én is így gondoltam amúgy, köszi a megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egy városnézős app, van egy server tabi meg több kliens, ezeket és egy hálózatot amin kommunikálnak telepíteni kell egy buszba. Az idegenvez csinál egy túrát egy online tour builderrel (ezt a részt nem én csinálom), aztán felpakolja a túrafájlt, képeket, videókat a tabikra és mehet a buli. Ahogy megy a városban a busz, a server koordinátákkal látja el a klienseket és ha nevezetesség mellett mennek el, akkor a képek, videók, infók jelennek meg róla. Szóval vegyesfelvágott van benne GPS kezelés, hálózat (pl. a videók egyszerre induljanak el a kliens tableteken), POI iránytű, média tartalmak kezelése... Nyilván az ehhez kapcsolódó sallangokkal mint túrafájl érvényességének ellenőrzése, mappa rendszer generálás, hibakezelés stbstb. Nem merem ráakasztani a "komoly" jelzőt