- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proof88
üzenetére
Havi 150-200 órát dolgozom, attól függ hogy jön ki a lépés. Órabérben dolgozom.
Nem tudom mennyire számít komolynak
Egy városnézős app, van egy server tabi meg több kliens, ezeket és egy hálózatot amin kommunikálnak telepíteni kell egy buszba. Az idegenvez csinál egy túrát egy online tour builderrel (ezt a részt nem én csinálom), aztán felpakolja a túrafájlt, képeket, videókat a tabikra és mehet a buli. Ahogy megy a városban a busz, a server koordinátákkal látja el a klienseket és ha nevezetesség mellett mennek el, akkor a képek, videók, infók jelennek meg róla. Szóval vegyesfelvágott van benne GPS kezelés, hálózat (pl. a videók egyszerre induljanak el a kliens tableteken), POI iránytű, média tartalmak kezelése... Nyilván az ehhez kapcsolódó sallangokkal mint túrafájl érvényességének ellenőrzése, mappa rendszer generálás, hibakezelés stbstb. Nem merem ráakasztani a "komoly" jelzőt 
Kb én is így gondoltam amúgy, köszi a megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I DVD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Gari!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy városnézős app, van egy server tabi meg több kliens, ezeket és egy hálózatot amin kommunikálnak telepíteni kell egy buszba. Az idegenvez csinál egy túrát egy online tour builderrel (ezt a részt nem én csinálom), aztán felpakolja a túrafájlt, képeket, videókat a tabikra és mehet a buli. Ahogy megy a városban a busz, a server koordinátákkal látja el a klienseket és ha nevezetesség mellett mennek el, akkor a képek, videók, infók jelennek meg róla. Szóval vegyesfelvágott van benne GPS kezelés, hálózat (pl. a videók egyszerre induljanak el a kliens tableteken), POI iránytű, média tartalmak kezelése... Nyilván az ehhez kapcsolódó sallangokkal mint túrafájl érvényességének ellenőrzése, mappa rendszer generálás, hibakezelés stbstb. Nem merem ráakasztani a "komoly" jelzőt