Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzozo
senior tag
Akkor lehet táblázatokat nézni, olvasni vásárlóerő-paritásról, rezsiköltségekről meg minden egyébről ami ilyenkor szóba jöhet.
Németországban helytől függően ennyibe simán kerül a csirkemell, szerintem többe is. Nem szoktam nézni, ha kell, megveszem. Pl. amikor 2011-ben Svájcban éltem, akkor 40 CHF körül volt egy kiló csirkemell,
Amiket meg kell tudnod a célországról / városról mielőtt bármire igent mondasz:
- Adózás, TB: mennyi lesz a nettód, kell-e külön egészségbiztosítás, az privát vagy állami, és mi mennyibe kerül
- Lakhatás: milyen a bérlakás piac, mennyire könnyű lakást találni, közvetítői díjat, kauciót, lakberendezést neked kell-e állnod és a igen, akkor ezek mennyit tesznek ki + rezsi
- Egyéb nice to have biztosítások: autó, felelősség, jogi, élet, utazási, etc.
- Közlekedés, autófenntartás költsége
- Jövőre gondolva: bölcsi, óvoda, gyerekvállalás költségei
- Napi megélhetés, kaja, éttermek, mozi, színház, szórakozásNah ha ezek megvannak, akkor már azt is látod, hogy mennyit tudsz félretenni. Ha még mindig megéri, akkor uccu neki, hajrá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest