- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Hello! Multimédia-fejlesztő és rendszerinformatikus (mindkettő tanfolyam) végzettséggel, 8 év internetes, hardveres, szoftveres tapasztalattal, nyelvtudás nélkül(számtech angol azért megyeget...) mik a kilátásaim, szeretnék (linux) rendszergazda lenni (bár ehhez még fejlődnöm kell, de jelenleg is üzemeltetek otthon egy 3 gépes kis hálózatot
) megmondom őszintén a bér nem izgat, mert inkább vagyok 60-ért rendszergazda mint100-ért valami kemény, számomra unalmas munkát végző...
Jelenleg apámék vállalkozásában (nápolyi ostyalapsütés) dolgozgatok...persze fizikai munkát végzek...
De azt már látom, hogy ha valaki meg akar gazdagodni akkor vállalkozni kell! Családi szinten nem rossz havi (nem mertem leírni az összeget)
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) megmondom őszintén a bér nem izgat, mert inkább vagyok 60-ért rendszergazda mint100-ért valami kemény, számomra unalmas munkát végző...