Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vtechun
veterán
Hello! Multimédia-fejlesztő és rendszerinformatikus (mindkettő tanfolyam) végzettséggel, 8 év internetes, hardveres, szoftveres tapasztalattal, nyelvtudás nélkül(számtech angol azért megyeget...) mik a kilátásaim, szeretnék (linux) rendszergazda lenni (bár ehhez még fejlődnöm kell, de jelenleg is üzemeltetek otthon egy 3 gépes kis hálózatot
) megmondom őszintén a bér nem izgat, mert inkább vagyok 60-ért rendszergazda mint100-ért valami kemény, számomra unalmas munkát végző...
Jelenleg apámék vállalkozásában (nápolyi ostyalapsütés) dolgozgatok...persze fizikai munkát végzek...
De azt már látom, hogy ha valaki meg akar gazdagodni akkor vállalkozni kell! Családi szinten nem rossz havi (nem mertem leírni az összeget)
-
vtechun
veterán
Hello! Szerintem a diploma nem minden.... a diploma sajnos még nem mindig tükrözi a tudást ... nekem nincs
jártam !5! évig a műegyetemre, elvégeztem vagy 1.5-et..most egy multimédia-fejlesztő tanfolyamra járok...de sok újat még nem mutattak... felsőfokú szakképesítést fog adni... tud valaki mondani valamit, hogy mire lehet ezzel számítani...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- World of Warships
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) megmondom őszintén a bér nem izgat, mert inkább vagyok 60-ért rendszergazda mint100-ért valami kemény, számomra unalmas munkát végző...
jártam !5! évig a műegyetemre, elvégeztem vagy 1.5-et..most egy multimédia-fejlesztő tanfolyamra járok...de sok újat még nem mutattak... felsőfokú szakképesítést fog adni... tud valaki mondani valamit, hogy mire lehet ezzel számítani...?