Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
Egy bizonyos jövedelemszintig azt érdemes mérlegelni, ha nem keresel annyit, amennyi a "kényelmes" élethez kell, hogy normálisan kijöjjön az ember anyagilag, akkor munkahelyen kívül fogsz sokkal többet stresszelni, hogy nincs lóvé, számolgatni kell, nem lehet nyaralni, nincs tartalék stb. Abszolutértékben lehet "stresszmennyiségre" ugyanott van az ember, ha kevésbé nyugis meló de több lóvéért, cserébe melón kívül nyugi van, és a család is jól él. Efölött szerintem meg egyénfüggő, van aki elég jól bírja a stresszt, vagy jól le tudja vezetni sporttal, hobbival, amíg nem megy az egészség meg magánélet rovására, addig ha valaki bírja ... nekem nem érné meg, inkább kicsit szerényebben élek, de nyugisabban. De igazából megtanultam nem stresszelni már semmin
jó persze van ahol ezt nem lehet megcsinálni azért.. meg szerencsére egy ideje már nem is kell kompromisszumot kötnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- VGA kibeszélő offtopik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- World of Tanks - OFF topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
jó persze van ahol ezt nem lehet megcsinálni azért.. meg szerencsére egy ideje már nem is kell kompromisszumot kötnöm.