Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Aquilone_90
    csendes tag

Sziasztok.

Furi döntési helyzetbe kerültem a munkahelyemen. Megosztanám veletek, hátha van hasonló tapasztalat itt a topicban.

A munkámat éppen külföldre migráljuk. Ma beajánlották, hogy mehetek majd az új csapatba ugyanebbe a munkakörbe expatnak (UAE). 36 vagyok, 1.6m a bruttóm, ezt valszeg kb. dupláznák, amíg kint vagyok, de számokat még nem láttam. Másfél hónapom lesz dönteni. Ami probléma, hogy nem tudom, jelen geopol helyzetben mennyire bölcs dolog abba a régióba költözni évekre, illetve ezt félretéve mégis mit tudnék ott csinálni egymagamban, hogy ne őrüljek meg? :D Ha nem fogadom el, akkor valszeg a cégnél innentől meg fognak akadni az előrelèpési lehetőségek. Valaki esetleg közületek volt expat úgy általánosságban azon a környéken? Vagy bárhol máshol? Milyen volt? Mennyire láttad utólag jó döntésnek, hogy elfogadtad? Meg kéne látnom a pozitív oldalát ennek az ajánlatnak a pénzen kívül. Egyelőre arra hajlok, hogy nemet mondjak. Akivel eddig cégnél beszéltem ismerősökkel, szerintük muszáj elfogadni, gondolkozni se kéne rajta, életem lehetősége és lehet csak én vagyok rosszul összecsavarozva. Szerintem viszont ilyen helyzetben is lehet nemet mondani, inkább itthon maradni. Szerintetek? Köszi szépen :D

Új hozzászólás Aktív témák