Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Kinek a BATNA-ja fölött: a cég rád vonatkozó BATNA-ja vagy az adott alkalmazott B terve játszik? Utóbbi esetben honnan tudod, hogy konkrétan mennyi a BATNA?
Nyilván kell valami stratégia a bérekre, csak ezzel az a baj, hogy sok esetben kell az almát a körtével összehasonlítani. Pl. nekem legutóbb nagyjából a következők közül kellett választanom:
- X alapbér + cafeteria, rendkívül nagy erkölcsi megbecsültség, pl. nuku próbaidő, egyből véglegesítés (régóta ismerem a vezetőt, tényleg sokszor nyalta már a hátsóm hogy menjek hozzájuk melózni), kényelmes, kevéssé stresszes meló, de full onsite (viszont közel van);
- X+10% alapbér + cafi + 5% prémium, szinte full HO (ráadásul ez van a legközelebb hozzánk, kb. 10-15 perc autóval), cserében stresszesebb meló;
- X-5% alapbér + cafi + 30% prémium + céges autó, cserében max. heti 1-2 nap HO, kinn a halál f*szán (M1-M7 bevezetőtől kifelé, a XVI. kerületből jönnék...), a stressz faktor kb. akkora (esetleg minimálisan több) mint az előző;
- X+20% alapbér + cafi + cca. 8,5% prémium + ÖNYP+ÖEP (a kettő együtt 10% felett bőven), közlekedésben közepes, heti max. 2 nap HO, elhelyezésben szarabb (Open office és parkolás sem jól megoldott), a meló stresszfaktora pedig nehezen volt becsülhető (mivel technikaibb munka annál, amit eddig csináltam, számíthattam némi stresszre).Úgy éreztem, mintha nem is alma és körte, hanem szőlő és görögdinnye közül kellene választanom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- iPhone 13 PRO MAX 128GB space gray gyönyörű AKKUMLÁTOR 99%!
- PS5 Battlefield 6 fulldoboz
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS Hibátlan
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest