- A karcsúság ára
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy92
aktív tag
válasz
VirsLee #36974 üzenetére
Sokan sokféle képpen látjuk a világot, de egy europassos cv-t én nem tudnék komolyan venni. Mikor elsős hallgatók voltunk és kellett valamihez cv, akkor mondta az egyik oktató, hogy mivel fingunk sincs erről, ezért most az is jó lesz, ha kitöltünk egy europassost. De az már 10+ éve (
) is a legmegúszósabb, zéro effortos megoldás volt.
ui.: egyébként az idöközben befutott kommentek egy részével egyetértek, hogy a skillek egy része bullshites. Ebbe én nem kötöttem bele, mert műszaki vonalon nagyon elvágólagosak vagyunk, de azert tőlünk humánabb irányba sok helyen mennek ezek a "skillek", teljesen elfogadott/ bevett dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- A karcsúság ára
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest