- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Vision
üzenetére
Neurodivergens arcoknak az altalanos/kozepiskola kifejezetten kinzas. Nem arrol van szo, hogy valaki buta vagy nehezen tanul, hanem hogyha nem erdekli, nem tudja lekotni a tanar a figyelmet, akkor egyik fulen be, a masikon ki. Raadasul a folyamatos keszules miatt meg az sincs mint egyetemen, hogy akkor raszanok egy delutant es beseggelek mindent, hanem ropdolgozat, kihivnak felelni, stb. En altalanos/kozepiskolaban harmas voltam mindenbol ami nem erdekelt es elkonyveltek lusta gyereknek aki nem valo egyetemre. Erettsegit egy-ket het tanulassal kihoztam olyanra mint az osztalyelso, aztan egyetemen szinten eltanulo voltam, munkahelyen meg konzisztens high performer, mert mar nem a temak 80%-a volt erdektelen, csak 10-20%.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Axxiv-Cun-Verva-T4E305R- torony -Intel-Xeon-E3-1240-v5 -32GB-2x480GB-SSD+ 2TB hdd
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Okos Playstation 4 Pro + 50 játék Gold Hen 12.02 PS4 GoldHen!
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" FHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest