- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
gyépés
üzenetére
Szerintem a kirohanás arra vonatkozik, hogy kötelező bemenni mert a főnök azt mondta. Feleségemnél például az osztályvezető megkérdezte, hogy mennyit járnak be a dolgozók, mondta a csopvez hogy heti 2-t és az volt a válasz, hogy az kevés...
Én kicsit azt érzem, hogy egy két vezető(legtöbbször idősebb korosztály aki világ életében irodában dolgozott) nem tud/akar új módszereket alkalmazni a problémák megoldására és ezért visszatér a bevált módszertanokhoz, például arra, hogy gyertek be az irodába és ott majd milyen jól meg tudjátok beszélni a dolgokat és minden szép és jó lesz.@D1Rect: A HO szerintem magával hozza azt, hogy máshoz kell alkalmazkodni. Ez nagyon szépen tükröződik az általad leírtban is. Az iroda ad egy keretet a dolgoknak, amire nagyon sok embernek szüksége lenne. Persze ha tudatosan figyelnek a dolgokra akkor nincs gond, de a szabadság sokszor felülírja a tudatosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Kés topik
- Sorozatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest