- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
tototos
addikt
válasz
gyépés
üzenetére
Szerintem a kirohanás arra vonatkozik, hogy kötelező bemenni mert a főnök azt mondta. Feleségemnél például az osztályvezető megkérdezte, hogy mennyit járnak be a dolgozók, mondta a csopvez hogy heti 2-t és az volt a válasz, hogy az kevés...
Én kicsit azt érzem, hogy egy két vezető(legtöbbször idősebb korosztály aki világ életében irodában dolgozott) nem tud/akar új módszereket alkalmazni a problémák megoldására és ezért visszatér a bevált módszertanokhoz, például arra, hogy gyertek be az irodába és ott majd milyen jól meg tudjátok beszélni a dolgokat és minden szép és jó lesz.@D1Rect: A HO szerintem magával hozza azt, hogy máshoz kell alkalmazkodni. Ez nagyon szépen tükröződik az általad leírtban is. Az iroda ad egy keretet a dolgoknak, amire nagyon sok embernek szüksége lenne. Persze ha tudatosan figyelnek a dolgokra akkor nincs gond, de a szabadság sokszor felülírja a tudatosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest