Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
goodboy007
senior tag
Én szintén Pécsen éltem kb. 10 évet, majd 2019-től 3 évet Budapesten és kb. 1 éve élek Biatorbágyon.
Tervezzük, hogy Pécsre költözünk, mert páromat nem köti ide nagyon semmi, nekem pedig Pécs közelebb van a családhoz és egy nagyobb baráti kör is van ott, ezen kívül szinte full HO-ban (havi két bejárás) dolgozom.
Valószínű el sem költöztem volna, ha nem több, mint duplázódik a bérem akkor.
IKEA pl. nincs, de come on, mindent lehet már rendelni online.
"...a nagy vidéki plázákban sincs egy normális multibrand ruházati bolt, éttermekről ne is beszéljünk..."
Ha hiányoznak a Van Graaf vagy Peek & Cloppenburg 40k-s pólói, akkor havi egy-két hétvégi napot rászánva továbbra is lehet "shoppingolni" BP-n, ezeknek a közelsége számomra biztos nem előny.
Éttermekből pedig van bőven jó -legalábbis Pécsen-, nyilván BP-n nagyobb a választék, de mi pl. BP-n is 2-3 helyre szoktunk visszajárni, a Freyja pedig megint olyan, hogy eleve pár havonta szoktam rendelni, akkor már tudom ezt a bejáráshoz igazítani, illetve amikor a XI. kerben laktam, akkor is 2-3 helyről rendeltem folyamatosan. Nyilván ha valaki heti szinten jár étterembe, annak ez lehet, hogy megint fontos, nekünk egyáltalán nem az.A Pécset körbeölelő természetközeli részek pedig abszolút elérhető távolságban vannak, de ez igaz Budapestre is, nagyon gyorsan ki lehet jutni a város forgatagából.
Árban a lakhatást leszámítva persze semmivel sem olcsóbb vidéken az élet, de BP-nek is meg vannak a maga szépségei és ahogy fentebb írták, Budaörs vagy a többi agglós település élhetőbb, mint maga a főváros, Biatorbágy se lenne rossz hely, ha nem egy tipikus NER-es f.szkalap lenne a polgármester.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Béta iOS-t használók topikja
- World of Tanks - OFF topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest