- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carapace
üzenetére
Látod, nyunyu példája is mutatja, hogy mennyire problémás lehet, ha szétvágod a logikát az app és a DB között. Van létjogosultsága a tárolt eljárásoknak, de ilyenkor nagyon pengének kell lenni architect, BA, dba szinten. Ritkán van meg ehhez az összeszokott csapat, a jó dokumentáció, és az akarat. Egyszerűen praktikus okokból is érdemes app szinten maradni, különben jönnek az éjszakázások, meg a fejvakarás, ahogy a már említett példában is van.
#32144nyunyu
Haha, nem az E-betűs banknak dolgoztál véletlenül?
Ott volt olyan PL/SQL programozó, akinek nekem kellett átnéznem a kódját, és megmondani neki, hogy hol a hiba. Sohasem foglalkoztam PL/SQL-lel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ott volt olyan PL/SQL programozó, akinek nekem kellett átnéznem a kódját, és megmondani neki, hogy hol a hiba. Sohasem foglalkoztam PL/SQL-lel.