- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Dobjátok a padlóla, le!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
válasz
üzenetére
Hajrá

(#3145) FLx v
Így van. Használni kell írásban és szóban is. Rá kell kényszeríteni az agyadat, hogy használja is az angolt. Én akkor vettem észre, hogy teljesen átállt az agyam, amikor már gondolkodni is angolul kezdtem el. Kicsit megrémisztett elsőre
, de így lehet rávenni az agyadat, hogy kialakuljanak a megfelelő kapcsolatok benne.A az angolul beszélők túlnyomó többsége amúgy sem a classic british angolt nyomja. Az amcsi nem szarozik a 12 igeidővel. elég neki a 4-5 is. Megérted? Megérted! Akkor meg?

Kedvenc vicces storym, hogy az Amerikai cserediák kel föl egy átbulizott éjszaka után mi meg ott ülünk a konyhában barátommal. Jön a srác, dumál dumál. (értettük) Egyszer csak megáll és elnézést kér a rossz angolja miatt.... Kérdezzük, hogy mi a francrol beszél, hiszen Amerikában született és nőt fel örülnénk, ha anyanyelvi szinten beszélnénk mint ő. Erre elmondta, hogy őt rendszeresen lecseszik főleg az British angolok, hogy milyen csúnyán beszél és reggel nem tud rá odafigyelni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kés topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- LEGO klub
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Precision 5510 4K Touch i7 16 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA Quadro M1000M Windows
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de így lehet rávenni az agyadat, hogy kialakuljanak a megfelelő kapcsolatok benne.