Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
basys2
csendes tag
válasz
Alcsi69
üzenetére
Én dolgoztam ott és voltam a bootcampen is
alja egy cég de tapasztalatnak jó volt hogy soha többet ne jelentkezzek kis céghez.
Úgy működik hogy a cégen belül konzultánskodsz külföldi delaweres csapatokba és nyilván te a fix béred kapod amit itthon lebeszéltetek utánad meg a magyar cég amit nem szégyellnek elkérni. Kiküldik a kikozmetikázott cv-éd és interjúzgatsz csapatokhoz olyan skillekkel amikről magad se tudtál.
A kiutazás része se olyan fun, nekem pl már csak munkásszállón volt szabad hely, ahol hallgathattam a 7 afgánt a szomszéd szobából mert műanyag konténer "szobák voltak" (amiket épitkezéseken látsz és ül benne biztonsági őr). Autóbérlésnél (és minden költésnél) saját bankkártyát kellett használni mert céges nincs, az autóra biztosítást nem köthettél mert az drága (volt aki lepadkázott felniért fizetett 300 eurót saját zsebből...) Ha vittél számlákat (ételről vagy italról) a napidíjad fedezték 35 euróig (de pl ha belga csokit vettél mint food azt már nem
)
A legszebb az volt hogy az offerban volt 10% bónusz amit az egyik ott dolgozó srácnak (én nem vártam meg) 3 év alatt sose fizettek ki mert mindig találtak rá valami kifogást (az értékelést a magyar manager végezte a hasraütés algoritmust használva).
Amikor épp nem volt projekt volt akit kirúgtak (közös megegyezéssel) volt akit "kispadra ültettek" és addig pluralsighton (saját előfizetésed nem céges!) kurzusokat kellett csinálnod munkaidőben (pl volt olyan senior dev aki azt a feladatot kapta hogy vodafonos céges telefonszámlákból csinált excelben statisztikát)(Szóval azért az Evosoft egy sokkal jobb munkahely, ezt tapasztalatból mondom)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-7GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Legion 5 Pro 16ACH6H 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
alja egy cég de tapasztalatnak jó volt hogy soha többet ne jelentkezzek kis céghez.