Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • syl5

    őstag

    válasz tboy93 #29599 üzenetére

    Őszintén? Szerintem már tavaly is nagyon nagyon bagóért vállaltad el! Jó persze ott van a céges autó, de valljuk be hacsak nem mész éves szinten minimum 40000-et vele akkor azért annyira nem éri meg. Az mondjuk 4 olajcsere, 160k, plusz a kötelezők még 160k, kopó alkatrészek 150k legyen mondjuk 450k egy évre. Maga az autó legyen mondjuk 15m, levetítve egy évre mondjuk 4 éves futamidővel számolunk akkor durván 4 milla. Legyen havi 400k. Az összesen legyen mondjuk fizetéseddel együtt havi 1,1m nettó. És ez sem ilyen egyszerű, mert a céges autókat lízingelni igencsak megéri, ÁFA fele kapásból leugrik, igaz van cégautó adó de az sem mindig. Szóval ezzel a céges autóval szeretnek mindig érvelni, hogy fú milyen nagylelkűek, közben meg csak átbaszas az egezs.

    Szóval a lényeg a lényeg erre egy külsős olyan szemrebbenés nélkül mondja rá a bruttó 2,5m hogy még húzni is fogja a száját, ha ezt az összes körülményt ismeri, amit leírtál. Főleg ilyen infláció mellett.

    Én lazán rá mondanám helyedben a 2,5-ezt és januártól. Főleg ilyen helyzetben. Ez a helyzet olyan ütőkártya most a kezedben, amit ki kell használni

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Új hozzászólás Aktív témák