Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
stoilt
csendes tag
Sziasztok!
Végzős BME-s mérnökinfós hallgatóként gyakornoki állást keresek. Voltam múlt héten interjúkon, illetve a héten megyek még párra, és azt szeretném kérdezni, hogy Java fejlesztő gyakornoki állásra mennyi pénzt kérhetek el szerintetek? Releváns tapasztalatom nyilván nincs, de a Java + némi SQL meg hasonlók egészen jól mennek. Eddig 2 helyen volt szó a pénzről, mindkettőnél nettó 800 HUF/órát mondtam, az egyik helyen azt mondták, hogy az okés, a másik helyen meg már a jelentkezésnél kérték, hogy írjam, ezt írtam, és behívtak interjúra, szóval gondolom ők is okénak tartják. Amúgy szerintem is ez egy reális gyakornoki fizetés, teljes munkaidőben mondjuk 160 órával számolva ez ugye nettó 128e, ami nem az eget veri, de egyelőre diploma és tapasztalat nélkül szerintem ez is jó. Aztán persze ősztől kb heti 20-24 órát mennék a suli mellett, ez így kb 65-75e/hó, ami elég arra, hogy jól kifizessem a kolit, bkv bérletet, kaját, mozit barátnővel, stb. Tehát nekem elég. A probléma, hogy itt az egyetemen ezt mindenki kevésnek tartja, mindenki ismer valakit, aki gyakornokként 200e-t keres nettóban, meg óránként nettó 1000 alatt el ne vállald, stb. Szerintem ez hülyeség, nehogy már egy gyakornok nettó 160-at vigyen haza diploma és tapasztalat nélkül. Vagy szerintetek lehetséges? Esetleg még én is túl sokat mondok a nettó 800 Ft-tal?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest