Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Köszi!
Túl sok az elvárás, kevesen vagyunk a csapatban, felvettek egy csomó embert de nem hozzánk, emiatt nekünk is megnőtt a terhelés, több munkatársat kell támogatni ügyes-bajos dolgokkal, túl sok sapkát kell hordjak, sok mindenért vagyok felelős, bejöttek olyan dolgok is amik magasabb prio projektek viszont azok nem jelentenek kihívást, nem is ad piacképes tudást, szeretnék olyan kihívásokat, olyan projektekkel foglalkozni ami ad olyan tudást ami érdekel is, és keresett is. Jelen helyzetben nem tudok lelkesedni aziránt amit a vezetőség kitalált, hogy ez a legfontosabb.
Próbáltam beszélni feletteseimmel a problémámról, nem történt olyan előrelépés amit én szerettem volna, így körülnézek a piacon, ha találok szimpatikusat akkor váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs