- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Egyébként nem feltétlenül csak az indiaiakra gondoltam (bár ott vannak kb a legtöbben), hanem úgy általában véve az olcsóbb munkaerővel rendelkező országokra és a nyugati cégeknek a velük való kapcsolat áthidalására, ami szerintem rohamosan javul évről-évre. Valószínűleg ez magyarázhatja az előbb említett indiai salary boomot is. Budapesten érzékelhető volt egy kicsit hasonló.
Tehát ha ez a tendencia folytatódik, én látok rá esélyt, hogy elértéktelenednek a kihelyezhető munkák és csak az fog jól fizetni, ami nem helyezhető ki.
Vagy ha nem is elértéktelenednek, de valamilyen mértékben kiegyenlítődik, tehát egy nyugati országban egyre kevesebbet fognak adni érte, az olcsó munkaerővel rendelkező országban pedig többet, azaz egyre közelebb kerülnek egymáshoz (de sosem fognak találkozni a kettő között).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Prémium Tápegységek Yó árasítva Ingyen Fox-al érdekelnek?
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Beszámítás! MSI G27C4 E3 27 180Hz FHD VA 1ms gamer monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest