- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kraftxld
üzenetére
Egyébként nem feltétlenül csak az indiaiakra gondoltam (bár ott vannak kb a legtöbben), hanem úgy általában véve az olcsóbb munkaerővel rendelkező országokra és a nyugati cégeknek a velük való kapcsolat áthidalására, ami szerintem rohamosan javul évről-évre. Valószínűleg ez magyarázhatja az előbb említett indiai salary boomot is. Budapesten érzékelhető volt egy kicsit hasonló.
Tehát ha ez a tendencia folytatódik, én látok rá esélyt, hogy elértéktelenednek a kihelyezhető munkák és csak az fog jól fizetni, ami nem helyezhető ki.
Vagy ha nem is elértéktelenednek, de valamilyen mértékben kiegyenlítődik, tehát egy nyugati országban egyre kevesebbet fognak adni érte, az olcsó munkaerővel rendelkező országban pedig többet, azaz egyre közelebb kerülnek egymáshoz (de sosem fognak találkozni a kettő között).
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Adobe Lightroom topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest