Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsodaPOK
senior tag
Először is, dicséretes, hogy kérdezel erről cégvezetőként és aszerint próbálod kialakítani a juttatási csomagodat, hogy mi az igény a munkavállalói oldalon.

Részemről:
13. havi bér: persze, minél több havi pénz jön, annál jobb
HO: mivel írtad, hogy nincs is irodád, ezért ezt nem gondolnám juttatásnak. A te cégednek ez a működési modellje és kész. Itt elgondolkodhatsz egy kis "rezsijuttatásban". Néhány ezer ft áram, fűtés, stb. hozzájárulástól sem te nem fogsz tönkremenni, sem a munkavállaló nem fog meggazdagodni, de pszichológiailag szerintem egy kedves gesztus.
Munkaeszköz: ahogy a nevében is benne van, MUNKAeszköz és nem juttatás. Az, hogy megválaszthatja magának az alkalmazott, hogy mit vesz, dicséretes
Amin esetleg elgondolkozhatsz, hogy legyen egy szabály, hogy 3-4 éves eszközöket (amik már könyvelésedben kifutottak nullára) az alkalmazottak megvásárolhatnak valami jelképes összegért. Neked jó, mert tudod, hogy az a 3-4 év alatt az embered tényleg vigyázni fog rá. Neki is jó, mert magának-asszonynak-gyereknek-mamának-papának lesz egy még simán évekig használható megkímélt notija "aprópénzért". Pszichológia, jól fogja érezni magát.Autó, üzemanyagkártya: nem tudom, még sose volt.
Tanfolyam: évi mondjuk 2 tanfolyamot/nagyobb konferenciát természetesnek mondanék. Ha ennél több, akkor az már lehet juttatás. Illetve szerintem szép gesztus, ha a sikeres gyártói vizsgákat utólag fizeted.
Ami nekem hiányzik:
Egészségpénztár, nyugdíjpénztár, magán egészségbiztosítás. Ezek felém mind azt sugallják, hogy nem csak a munkaidőre koncentrálsz, hanem azon kívülre is.
SZÉP kártyát szándékosan nem írtam. Arra azt mondanám, hogy inkább számoljon úgy az alkalmazott a béralkunál, hogy kalkulálja bele a fizetésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest