- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Beszélgetős beállításkezelést és valós idejű webes keresést kap a Bixby
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeeForGolf
junior tag
válasz
Sztenly
üzenetére
A nagy külföldi journey-d közepette elfelejtettél magyarul beszélni de még érvelni is.
sajnos a beszédkészségem valóban romlik, ezt nézd el nekem, majd te is megtapasztalod, ha ennyi időt külföldön töltesz (vagyis soha), ha ez valóban átalakul. az érvelési készségemmel nincs semmi baj.Resike az osztálytársairól beszélt..
én is róluk.Ki mondta neked h B2 után 10 évvel nem fog meglepetés érni Londonban?
félreértés ne essék, abban a 10 évben is használtam otthon a nyelvet, ettől függetlenül óriási szakadék tátong a rigó utca meg az élő nyelvi környezet közt, ha hiszed, ha nem.bandus-al értek egyet valamibe bele kellett kötni.
én nem kötöttem bele semmibe, kérdeztem vmit, kaptam rá egy választ, elmondtam róla a véleményemet. az, h te kivel értesz egyet, a legbelsőbb magánügyed, és ugyanúgy senkit nem érdekel, mint az, h én kivel értek egyet.Te tipikus archetípusa vagy az 'átlépte a határt és nagyon penge lett mindenből'-nek.
ez a feltételezés teljesen alaptalan részedről, szó sincs ilyesmiről.Rajtad kívül természetesen más magyar ember nem lehet h anyanyelvi szinten beszél folyékonyan angolul. Pláne az országban.
én soha nem állítottam, h anyanyelvi szinten beszélnék, épp az ellenkezőjét próbálom itt bizonygatni, miszerint az ember nem fog csak úgy megtanulni anyanyelvi szinten egy második/harmadik nyelvet, főleg nem pár év alatt (azért az nagyon durva, h még ezt sem értetted meg, pedig mióta magyarázom).
Sőt felteszem amikor elhagytad a hegyeshalom táblát vagy a Liszt terminál valamelyikét
bevallom, a reptér volt az.hirtelen megvilágosodtál mindenből is (legyen az nyelvtudás, közpolitika, vagy életvezetés) és értetlenül nézed az odahaza maradt ostobákat.
semmi ilyesmire nem utaltam, ezt te magad tetted hozzá, teljesen alaptalanul. ezért mindössze téged nézlek ostobának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest