Új hozzászólás Aktív témák

• GeeForGolf

junior tag

válasz Sztenly #22361 üzenetére

A nagy külföldi journey-d közepette elfelejtettél magyarul beszélni de még érvelni is.

sajnos a beszédkészségem valóban romlik, ezt nézd el nekem, majd te is megtapasztalod, ha ennyi időt külföldön töltesz (vagyis soha), ha ez valóban átalakul. az érvelési készségemmel nincs semmi baj.

Resike az osztálytársairól beszélt..

én is róluk.

Ki mondta neked h B2 után 10 évvel nem fog meglepetés érni Londonban?

félreértés ne essék, abban a 10 évben is használtam otthon a nyelvet, ettől függetlenül óriási szakadék tátong a rigó utca meg az élő nyelvi környezet közt, ha hiszed, ha nem.

bandus-al értek egyet valamibe bele kellett kötni.

én nem kötöttem bele semmibe, kérdeztem vmit, kaptam rá egy választ, elmondtam róla a véleményemet. az, h te kivel értesz egyet, a legbelsőbb magánügyed, és ugyanúgy senkit nem érdekel, mint az, h én kivel értek egyet.

Te tipikus archetípusa vagy az 'átlépte a határt és nagyon penge lett mindenből'-nek.

ez a feltételezés teljesen alaptalan részedről, szó sincs ilyesmiről.

Rajtad kívül természetesen más magyar ember nem lehet h anyanyelvi szinten beszél folyékonyan angolul. Pláne az országban.

én soha nem állítottam, h anyanyelvi szinten beszélnék, épp az ellenkezőjét próbálom itt bizonygatni, miszerint az ember nem fog csak úgy megtanulni anyanyelvi szinten egy második/harmadik nyelvet, főleg nem pár év alatt (azért az nagyon durva, h még ezt sem értetted meg, pedig mióta magyarázom).

Sőt felteszem amikor elhagytad a hegyeshalom táblát vagy a Liszt terminál valamelyikét

bevallom, a reptér volt az.

hirtelen megvilágosodtál mindenből is (legyen az nyelvtudás, közpolitika, vagy életvezetés) és értetlenül nézed az odahaza maradt ostobákat.

semmi ilyesmire nem utaltam, ezt te magad tetted hozzá, teljesen alaptalanul. ezért mindössze téged nézlek ostobának. :D

Új hozzászólás Aktív témák