- Apple iPhone Air - almacsutka
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
válasz
yakuza.tora #37 üzenetére
oké, várom jelentkezésed
-
j0s3ph
tag
válasz
yakuza.tora #32 üzenetére
Hát elöször is ne ess neki anélküll h ne gondolnád át hogy mit akarsz igazán, de engem is beavathatsz a gondolataidba, és akkor többet tudok segíteni
egyébként röhtön kezdenék egy darabokraszedéssel tisztitással megnézni mi mien állapotban van rajta majd körbemérném mik a lehetőségek miket lehet kihozni belöle, ha nem plexis az oldala akkor alap azongondolkoznék h rakjak bele valami egyedi formára kivágva majd azon gondolkoznék el mien erőmű fog a dobozban ketyegni és ahoz találnák ki hűtésrendszert de ha már szerverházrol beszélünk akkor vízhűtésen járna az agyam majd a ház festésén design stb és mindezek elött azon hogy mennyi suska van az egészre
szivesen segítek, de ahoz lekellene írnod a te elképzeléseidet, nem tudom mekkora a ház vagyis a festendő felület de ha számolunk a plexivel és a festéssel akkor kb 10ből kijön az egész
-
j0s3ph
tag
válasz
yakuza.tora #30 üzenetére
csáó!
Nemtudom pontosan típusát de ha nem csal az emlékezetem akkor codegen vagy noname
festéket azt leírtam a képek alatt CASATTI festéket használtam de ha elolvasod többet is megtudsz rólaüdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 7
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest