Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
oké, várom jelentkezésed

-
j0s3ph
tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
Hát elöször is ne ess neki anélküll h ne gondolnád át hogy mit akarsz igazán, de engem is beavathatsz a gondolataidba, és akkor többet tudok segíteni
egyébként röhtön kezdenék egy darabokraszedéssel tisztitással megnézni mi mien állapotban van rajta majd körbemérném mik a lehetőségek miket lehet kihozni belöle, ha nem plexis az oldala akkor alap azongondolkoznék h rakjak bele valami egyedi formára kivágva majd azon gondolkoznék el mien erőmű fog a dobozban ketyegni és ahoz találnák ki hűtésrendszert de ha már szerverházrol beszélünk akkor vízhűtésen járna az agyam majd a ház festésén design stb és mindezek elött azon hogy mennyi suska van az egészre
szivesen segítek, de ahoz lekellene írnod a te elképzeléseidet, nem tudom mekkora a ház vagyis a festendő felület de ha számolunk a plexivel és a festéssel akkor kb 10ből kijön az egész
-
j0s3ph
tag
válasz
yakuza.tora
üzenetére
csáó!
Nemtudom pontosan típusát de ha nem csal az emlékezetem akkor codegen vagy noname
festéket azt leírtam a képek alatt CASATTI festéket használtam de ha elolvasod többet is megtudsz róla
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Playstation 4 GoldHEN 12.02 FW - BD-JB Lapse lemezzel és sok játékkal
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő