- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
magi20
senior tag
uh gyerekek kitakláltam.....nyáron lesz kész....de nagyon fasza lesz..bal oldala gránit téglalap alakban és közötte plexi..jobb oldala természetesen alap egész anyag...eleje..valakinek valami ötlet?ja teteje is téglalap lekerekített oldalakkal+plexi....uh nagyon faszán elképzeltem...
egyébként szerintem lennének olyan emberkék akik kiadnának érte 30-40k-t is akár..
még várok ötleteket...kivitelezéshez nem nagyon kell,csak a desgnhoz. -
magi20
senior tag
ez a fa cucc nagyon bejön nekem is....fa +rozsdamentes cumó..nagyon jól néz ki.és bármihez illik,nagyon designes szerintem
te figyelj a hűtéssel kapcsoltban....a vga-t meg lehet fujatni oldalról egy 8-as ventivel...vagyis igazán mi a jobb????
ha fujatod hideg levegővel vagy ha fordítva van rakva azaz kifele viszi a meleget..ugye?
tehát azzal többet érsz el ha fujatod hideggel nem???közvetlen rá..vagy a memókra.
mrár lassan megvannak a tervek.kéet küldenél a garvirozódról fejjel?kíváncsi vagyok..thx
valami új modd? -
magi20
senior tag
na hali azóta úgy áll a dolog hogy alcomp borda+és rá egy x1900-as coolink hűtő..ami így együtt bízok benne elég fasza lesz..
+majd egy picit később vga-ra is vmilyen hűtés..asus 6800le..erre valakinek valami tipp illetve tapasztalat.?
Ja moddig...van a revoltecnek magyar oldala..amin elvileg vannak ilyen plexi téglalap illetve négyzet alakú lapok..ezek mennyire jók?mármint a zajt nézve?mennyire engedi ki?
Jos3ph neked mi a véleményed a fa házakról?mármint házilag készíteni szépen igényesen. -
magi20
senior tag
hát bundás rábeszétl,illetve tesztjeivel igazolta az alcomp borda hatékonyságát...valszeg egy pöppet zalmanverő,csak nem annyira esztétikus..és arra valamilyen fasza kis hűtő..
+házban kialakítom azt a hűtést ami mondtatok,vagy beszéltünk.gondolok a vga-ra meg hdd-re--de lehet hogy lecserélem a gyári 6800-as kari-nak a hűtését is..csak azt zalmira. -
magi20
senior tag
jah szerintem is..most azon gondolkodom hogy egy jobb procit ráfizetéssel...
mik vannak?mire gondolsz a 64 bittel kapcsolatban????jah csak akkor a másikat odaadom anyámnak lehet azért arra rárakom azt a zalmit..amit beszéltünk...
tehát a procon csak a borda lenne és a venti lennt az egyik pci helyen??onnan fújja a hideget felfelé?????vagy hogy is van ez?
milyen procot ajánlanál a 754-be..????jah arra jó a zalmi.meg ha talánék valami jó kis proct athlon akkor azt már lehetne huzigálni.azért semronon is lehet egy 15%-ot nem?zalmival? -
magi20
senior tag
oda kell rakni a ventit?de akkor nem is közvetlenül a procihzo?????ez elég érdekes....
na közben gondolkodtam és elfelejtettem hogy van nálam egy asus k8n-és hozzá egy 64bites sepron 2600+--mivel járok jobban?
msi k7n2 delta+barton 3200+-on
vagy asus k8n+sempron 2600+-amit nemtudom meddig lehet húzni. -
magi20
senior tag
akkor mi legyen?és azt javasolják bartonhoz??tudsz róla vmi vélemyént mondani?mármint mennyire hangos és mennyire hűt?
a zalmi oldalán van vmi hűtő kenőcsfolyadék vagy paszta..fingom sincs mi az..de néztem zalmi oldalán egy mérést és eléggé hűti a dolgokat.....jó vezetőnek tűnik..kérlek nézd már meg hátha te okosabb vagy...
mármint egy ilyen zalman megérné?mennyire lenne hangos ,és mennyit javulna a hűtés?mert azért annyira komolynak nem néz ki....
Testzik a zalmannak a lapja,nagyon jól meg van szerksztve ahogy mutatják a felhelyezést..elég precíznek tűnik..
Még soha nem volt zalmanom. -
magi20
senior tag
és a spry-t honnan szerzed be?
plexi szerintem nem fog menni,itt pécsen..megkérdem nagykerben ahonnan hozom a cuccokat..bár így külön...
csak az a baj hogy akkor plexiven elég nehéz lenne 2db ventihelyet kidogozni nemde?
uhh erre nem is gondoltam..
akkor plexi lehet nem fog keleni..most inkább a hatásfok aztán majd egyszer a design..ha lesz lóvém.. -
magi20
senior tag
aham értem...majd meg kell néznem úgy emlékszem hogy ez egy kis kézi szerszám kimondottan gránithoz...de a fejét nemtudom hogy lehet-e cserélni de gondolom igen.mert nem gagyi.
uh már nagyon várom a mókát.
ez a plexis dolog nagyon érdekel..meg az is hogy melyik venti merre menjen meg vigye ki a levegőt...
abban tudnál segíteni hogy ellenállást hogyan kell ventibe rakni hogy lehessen a hangon alakítani-,?hogy ne legyen olyan hangos??
meg ha lesznek ventik akkor mi lenne a jó hogy lehessen állítani a fordulatot?
vagy ezek a hőérzékelős ventik hogy működnek? -
magi20
senior tag
hali ,,küldenél akkor egy képet arról a gravirozoról amin van az a vágókoprong?thx korongot hol vettél?mert nekem nem adtak hozzá...mondjuk lehet ami nekünk van annak nem is csrélhető a feje..még hogyan lehetne lyukat vágni?úgy hogy a fekete szín ne jöjjön le? mármint ne pattogjon le?
amúgy szépek a munkáid..mivel foglalkozól?vmi autó cucc? -
Calibos
addikt
Ami nagyon kellene:
Van a fekete, négyzet alakú hűtőtartó keret aminek két fehér pöcke van, szóval a GigaByte K8NF8-U(Nforce3) alaplapomon egyszerűen lötyög, a Zalmi hűtőt fel tudom rakni mivel annak saját foglalatja van, de a hagyományos beakasztós hűtőt emiatt nem tudom beszerelni.
Shit -
magi20
senior tag
na garvirozó gépem az van faternak.....mert sírköves..de erre ilyen pici vágokorong???
Küldenél erről nekem egy képet..a mailemre?adataimná benne van thx..
és csak az a zalmi jó amit te írtál???ez kb mekkora?mert nagyon pici helyem van a táp meg a proc között....régebben ezért nem vettem zalmit..mert az a hatlmas forgó volt csak és nem fért volna.
el amit leírtam típust? a zalmit 370-hez az hogy a rákba működik?van egy venti meg egy passzív valami??? -
-
magi20
senior tag
aham értem.......okok..valamit majd kitalálok.
2600+-ról 3200+-ra de akár tovább is barja csak feszt kell neki adni,de az msi k7n2 deltán vmi biosfriss kellene..majd azt is kitalálom.
pasztából milyen márka lenne jó???
a gyári amd hűtős válaszodat nem értem..az volt rajta de 65 fok volt a proc.az még rosszabb mint a falcon2-es
mi lenne ha....
első hátra fújja a levegőt12-es,a hideget az egyik oldalsó ami a a ház eleje felé van kifele viszi a meleget, a másik oldalsó amit pluszab vhogy rárakok ai a hideget fújja a procra és a vga-ra,mert azon is gyári assus hűtő van..
fennt-re még plussz egy venti halk 8-as ami szintén kifele viszi a meleget..mivel a táp lefele fújja 500wattos q-tech 1*12-essel
és a hátsó 2-ő szintén ahideget fújja befele..
????????????????????????????
Valamint socket 370-es eredeti p3-asra jó lenne ez???mert a régi hangos
2.gép.
zalman CNPS3000 Plus
thx ..mivel lehet lyukat vágni a házba?ventinek?
valamint honnan lehet szerezni plexit?
vagy üveg is jó?oldalra. -
magi20
senior tag
ja az a gáz hogy ez az alaplapi hőfokmérő ami van az msi k7n2 deltához...hát van egy progi valami,nemtudom hirtelen mi a neve,de nagyon gáz..nagyon szar.mindig everesten nézem éppen hogy mennyi is az annyi.
meg ugye számít az is hogy merre viszi a levegőt......?nem?mert mi lenne ha oldalt lenne 2*12-es halk venti elöl ugye a sima 12-es.felül valami 8-as ezek fújnák a hideget. a hátsó 8-asok meg kivinnék..
vagy ez így marhaság????
és honnan tudom hogy mennyin forognak?mert nem méri semmi.
nem alaplapra vannak dugva..fordszabályzóm meg nincsen -
yakuza.tora
addikt
Úgy néz ki, hogy 2K lesz a ház. Az oldala nem plexi! Egyenlőre csak ''fejben tervezgetek,'' de az biztos, hogy vízhűtésre lesz kialakítva. Most szedem össze a hozzávalókat. A gép egy 3.06 gHz 64 Bit P4-hez lesz egyenlőre nincs húzva. Egyenlőre...
Előre is köszi a segítséget! Amint lesznek terveim, keresni foglak! -
magi20
senior tag
szia nekem abban segíthetnél ha nem gáz így kérni hogy....fongom sincs a moddolásról,tehát még semilyen ilyen fúrást faragást nem végeztem házon.
van egy aerocool 3d magic házam elöl 12-es venti oldalt 12-es venti hátul 2db 8-asnak hely vagy 1 12-es...
egy barton 3200+-on ketyeg benne, és egy asus 6800le 16/6-on és 370/880-on tehát eléggé meghúzigálva...
a barton melegszik eléggé..ezt kéne lefokozni.
mik lennének a javaslataid? -
(Bundás)
addikt
Ez az ágy jó ötletet adott az enyém kiválasztásához. Lehet moddingolni fogom a régit, vagy egy másikat, mert nehezen találok az elképzeléseimnek megfelelőt.
Csak az ágyad érdekel igazából.
A fémháznál száradási időkkel mennyit vártál? (Alapozó, első és második réteg).
Milyen papírt használtál polírozásnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- sziku69: Szólánc.
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Temu
- Béta iOS-t használók topikja
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest