- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon jó kis háznak néz ki, nekem tetszik!
-
Stingie
tag
Épp múlt héten vettem egy ilyet, mert a régi QNap NAS-om helyett most már építek egyet inkább saját magam TrueNAS Scale / Suricata / Proxmox alapon, nem csak NAS funkciókra. A ház valóban nem a 30E Ft-os kategória így én is húztam a szíjat kicsit, de végülis nem 3 évre veszem és piszkosul jól össze van rakva, kicsi kompakt és minden elfér benne, a beépített HDD interfész kártyának köszönhetően pedig praktikus is.
Az esetemben külön plusz, hogy az otthoni 19" 9U-s Lanberg standard rack-embe ez pont szépen befér - az összes Kolink és hasonló kaliberű ház vagy túl széles, vagy túl mély, ez viszont olyan, mint egy Nintendo Gamecube.
Külön pozitív, hogy megmaradt benne az 1 db pciex bővítőhely, így bele is pakoltam egy 2x2.5Gbit-es network interfészt a LACP/LAG miatt - hűtésből pedig inkáb a fekvő léghűtéses megoldás javasolt, a Jonsbonak egyébként van is egy ilyen megoldása, ami kényelmesen elfér (Jonsbo Black HX4170D cooler). Szóval drágának drága, de ennél jobbat nehezen találni most kategóriájában. Nem csoda, hogy alig lehet beszerezni, nekem is az ipon-nál sikerült több hetes várólistát követően.
-
HUN_Sector
őstag
C6-osom van. Az összeszerelés minősége nagyon jó, de nem kifogástalan. De a pénzét megéri
-
.mf
veterán
Az N2-es kifejezetten tetszett, az épített NAS-omat jó lenne egy ilyenbe átköltöztetni - aztán rákerestem, mennyibe is kerül: 50-65k közötti árakat láttam... jó lesz a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest