Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stingie
tag
Épp múlt héten vettem egy ilyet, mert a régi QNap NAS-om helyett most már építek egyet inkább saját magam TrueNAS Scale / Suricata / Proxmox alapon, nem csak NAS funkciókra. A ház valóban nem a 30E Ft-os kategória így én is húztam a szíjat kicsit, de végülis nem 3 évre veszem és piszkosul jól össze van rakva, kicsi kompakt és minden elfér benne, a beépített HDD interfész kártyának köszönhetően pedig praktikus is.
Az esetemben külön plusz, hogy az otthoni 19" 9U-s Lanberg standard rack-embe ez pont szépen befér - az összes Kolink és hasonló kaliberű ház vagy túl széles, vagy túl mély, ez viszont olyan, mint egy Nintendo Gamecube.
Külön pozitív, hogy megmaradt benne az 1 db pciex bővítőhely, így bele is pakoltam egy 2x2.5Gbit-es network interfészt a LACP/LAG miatt - hűtésből pedig inkáb a fekvő léghűtéses megoldás javasolt, a Jonsbonak egyébként van is egy ilyen megoldása, ami kényelmesen elfér (Jonsbo Black HX4170D cooler). Szóval drágának drága, de ennél jobbat nehezen találni most kategóriájában. Nem csoda, hogy alig lehet beszerezni, nekem is az ipon-nál sikerült több hetes várólistát követően.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Silverstone st1200-pts tépegység
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- 2db új NZXT Aer P számítógép hűtőventillátor
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RW (593930)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest