Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

Csak nehogy erre is a felhasználók fázzanak rá, mert pl. nem fog kényesebb tartalmakat találni, vagy kelleni fog hozzá valami, amit a M$ ránk akar erőltetni. (Win11, Edge, vagy felhasználói fiók)

A Google-nek egyszerűen sokéves előnye van, és ez látszik is. Általános keresőként szerintem még mindig a legjobb. Viszont már nem keres képre reverse módban desktopon.
    A Binget csak sima és reverse képkeresésre használom, ebben elég jó.
    A DuckDuckGo is elég jó, de nem annyira, mint a Google és nem lehet egyből képre keresni.
    A Yandex valamivel jobb, lehet egyből képre is keresni, amihez reverse mód is van.
    Én csak ezeket használom, és nem szoktam különleges dolgokra keresni, amit nehéz lenne megtalálni.

Ha már megemlítettem, kiváncsiságból most leteszteltem, melyik hogy keres "felnőtt" tartalomra.
    Erre kerestem rá: meg griffin nude ;] (igen, mert van ilyen is, sőt, a Bob's Burger szereplőkre is :DDD)
    Google, DuckDuckGo, Yandex kb. egyformán hozza a pikáns képtalálatokat.
    A Bing alaposan kilóg a sorból, egyetlen képet sem adott, és ezt írta ki:
    Your current Bing SafeSearch setting filters out results that might return adult content. To view those results as well, change your SafeSearch setting.
    De csak akkor kapcsolhatod ki a szűrést, ha igazolod, hogy már felnőtt vagy. Hát azt várhatják.. Viszont nekem telepítve van Firefoxhoz egy Bing képkereső plugin, "Bing Images (no filter)" és ha azzal kerestem rá erre a szövegre, az hozta a "felnőtt" képeket, és még a Safe search off felirat is megjelent az oldalon.

Új hozzászólás Aktív témák