- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
Csak nehogy erre is a felhasználók fázzanak rá, mert pl. nem fog kényesebb tartalmakat találni, vagy kelleni fog hozzá valami, amit a M$ ránk akar erőltetni. (Win11, Edge, vagy felhasználói fiók)
A Google-nek egyszerűen sokéves előnye van, és ez látszik is. Általános keresőként szerintem még mindig a legjobb. Viszont már nem keres képre reverse módban desktopon.
A Binget csak sima és reverse képkeresésre használom, ebben elég jó.
A DuckDuckGo is elég jó, de nem annyira, mint a Google és nem lehet egyből képre keresni.
A Yandex valamivel jobb, lehet egyből képre is keresni, amihez reverse mód is van.
Én csak ezeket használom, és nem szoktam különleges dolgokra keresni, amit nehéz lenne megtalálni.Ha már megemlítettem, kiváncsiságból most leteszteltem, melyik hogy keres "felnőtt" tartalomra.
Erre kerestem rá: meg griffinnude(igen, mert van ilyen is, sőt, a Bob's Burger szereplőkre is
)
Google, DuckDuckGo, Yandex kb. egyformán hozza a pikáns képtalálatokat.
A Bing alaposan kilóg a sorból, egyetlen képet sem adott, és ezt írta ki:
Your current Bing SafeSearch setting filters out results that might return adult content. To view those results as well, change your SafeSearch setting.
De csak akkor kapcsolhatod ki a szűrést, ha igazolod, hogy már felnőtt vagy. Hát azt várhatják.. Viszont nekem telepítve van Firefoxhoz egy Bing képkereső plugin, "Bing Images (no filter)" és ha azzal kerestem rá erre a szövegre, az hozta a "felnőtt" képeket, és még a Safe search off felirat is megjelent az oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest