- Azonnali mobilos kérdések órája
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Hová lett 1000 mAh?
Aktív témák
-
agrarfiatal
senior tag
utánnaolvastam és nem semmi
ezek után még van pofája egy ilyen tetűnek tenni a jógyereket. killerman-nál is furcsa hogy azt mondtad hogy bontatlanok stb. azt kiderült hogy nem is egyformák, meg hipp-hopp havernál csak előkerül a párjuk.
meg az amcsiknál vagyok 3 hónapig de közben elsős vagyok az egyetemen.
a cimed megvan akkor csak kimennek hozzád azt nézegethetsz. teszed a frankó csávót azt a szülőkkel meg otthon pitizel. bnő persze guminő te hülye kis pöcs.
ezek után nagyon átt tudnám építeni a burád!
ha engem csesztél volna átt és meg lenne a címed nagyon menekülnőd kéne (akkor lehet h amcsiknál lennél kinn)
meg neked haverok? - hol álmontad ezt? - két kétajtó szekrény rádmenne az fosnád magadat össze. -
agrarfiatal
senior tag
aprónet az tényleg gáz
ott akartam venni videokártyát aztán minden le volt beszélve persze a helyszinre nem jött el az illető és ez több emberrel így volt
itt nem az a vigaz hogy magy a gyártó kicserélni mert élettartamgaris - és mi van ha olyan cuccot vesz ami nem az? -
agrarfiatal
senior tag
ez azért hihetetlen h egyes embereknek, forumozóknak a becsület 40k csak.
az ilyen emberből még a jövőheti szart is ki kéne verni h megtudja hogy azért a tetves 40kért mennyit kell dolgozni.
a helyedben nem hagynám - kicsit fejszerkezetet igazítanák a srácon
itt a ph-n vettem már eléggé sok mindent és még egyszer sem vertek átt - ezt le is kopogom
egyik haveromat (nem itt a ph-n) verték átt 1gb rammal. Mint kiderült csak 256 volt. az illető azóta nem veszi fel a telefont. Persze haverom is hülye volt mert tök sötétben beszélte meg a találklát és nem látott semmit sem.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Konteó topic
- Elektromos autók - motorok
- Samsung LCD és LED TV-k
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest