- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Vevőjelölt #6073 üzenetére
Azért van ott az oktató. Lehet észre sem veszed, de nyomja helyetted a gázt vagy a kuplungot. Na meg ha veszélyhelyzetet teremtesz, akkor azt elhárítsa, még akár azelőtt, hogy kialakulna. Amíg nincs meg a jogsi, addig az oktató az autó vezetője, hiába van előtted a kormány. Bármi történik, őt vonják felelősségre.
-
Jamby18
senior tag
válasz
Nekem olyan oktatóm volt lejött 1ső nap kimentem pár szót szólt az autóról kimentünk az utca végéig. Helycsere pedálok. . mondtam neki ezeket azért tudom. Akkor jó menjünk
Mondom biztos??? Lényeg 1 lámpánál fulladtam le, tolatgattunk és 50-30al mentem 4esbe. Ez volt az első óra és aztán mentünk pályára. Ahol szintén már az első órán én csináltam szinte mindent. Szerintem a jó oktató látja a sofőrt,hogy milyen tehát ha félénk inkább kiengedi forgalomba,hogy győzze le a félelmet, minthogy olyat enged a vezetőülésbe aki csak a gázt tudja nyomni..
-
zsid
senior tag
válasz
Nagyon sokan vezetnek élesben a tanfolyam előtt,nem feltétlen mindenki az első órán ül először a volán mögé.
-
proof88
addikt
válasz
Vevőjelölt #4565 üzenetére
Az való igaz, hogy egyik órám sem volt 60 perces, de bevallom, rendszeresem késtem 5-10 perceket. De végül is mindegy, úgysem voltak 60 percesek. A leghosszabb talán 55 perc volt, de az átlag 45 perc körül van. Esti menetek rendesen megvoltak, meg örültem annak is, hogy amikor megépült a Megyeri híd, felmentünk rá és ott 5. fokozatban lehetett repeszteni, mert autóút. Persze sok tapasztalatot nem szereztem ott.
Volt, amikor elmentünk felszedni valaki, vagy épp az oktató anyukájáért, de nekem mindegy volt, mert én vezettem, tehát ugyanúgy gyakoroltam.
Tudom, hogy vannak mindenféle oktatók, de van rendes is, az enyém szerencsére az volt. Igaz, szerintem jövőre már nem oktatóként fog dolgozni, mert már elege van az egészből. -
proof88
addikt
válasz
Vevőjelölt #4558 üzenetére
Igen, lásd hszemet, tényleg meg lehet csinálni olcsóbban. Átmentem elsőre mindenből. Igaz, ha nem diák lennék és egyedül mentem volna, akkor 10 ezerrel drágább lett volna, de az is 100 körül van, mintsem 120-130!
Hozzáteszem, aznap előttem volt még 2 vizsgázó, mindketten megbuktak. De láma hibákkal, az egyikre már nem emlékszem, a másiknak az volt a hibája, hogy beragadt a kereszteződésbe, pedig alap hogy nem megyünk be, ha nem tudunk kijutni belőle. Ez lehet elnézhető hiba lett volna, de aztán amikor továbbment előle a kocsi, ő is ment utána. Ekkor már piros volt a lámpa, szerencsére pont nem volt keresztforgalom. Mindkét vizsgázónak az volt az indoka, hogy olyan helyen is mentek, ahol még nem voltak. Hát igen, jogsit meg KRESZ tudást csak egy kerületre szerez az ember, wtf. -
tothm
őstag
válasz
Sokaknak már olcsón is megvolt! Bocsi, ha aggasztó!
-
jerry311
nagyúr
válasz
Kb. ezt mondja az összes olyan cég, amelyik nem tudja árban követni az olcsóbb iskolákat.
Mellesleg aki meg tud tanulni vezetni 30 óra alatt, annak menni fog az olcsó iskolában is.
-
uborka3
tag
válasz
Vevőjelölt #4381 üzenetére
Sok ember ráér, csak azt nem értem, mi az hogy alapjároton megy a motor
Egyébként az elindulás az emelkedőn nem a kötelező feladatok része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest