- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
webdeejay #8858 üzenetére
Szerintem erdemes menni tulorakat. Egyreszt mint irtad oktatod penzsovar -> valamennyire kielegited az anyagi igenyeit, vizsgan nem fog bezavarni veletlenul se, megnyugtat, stb. Remelhetoleg.
Masfelol meg jobb minnel tobbfele szituacioval talalkozni ugy, hogy az oktato melletted ul, mintha egyedul neznel a forgalomban mint hal a szatyorban. Szerintem vagy 3-4 orat nem arthat venni. Akkor meg jo esellyel alatta is vagy egy potvizsga dijanak, de lehet pont ezaltal kerulod el.
-
sagesz93
addikt
válasz
webdeejay #8642 üzenetére
én cdti corsán tanultam, örültem a fejemnek hogy kuplungot engedem aztán megy, de mondta az oktató hogy ne így csináljam, hanem a gázzal is szórakozzak. Persze rutinpályán elég volt a kuplung, ott jól rá is szoktam aztán városban meg jöhetett a gázzal való szórakozás.
Így most a benzines ingissel is egész jól elvagyok, bár teljesen más az autó, főleg a kuplung(amit rohadt nehezen szokok meg).
(#8644): ignissel is ez a baj, azthittem a kuplung kezd meghalni, de aztán utánaolvastam, és ez gyárilag ilyen... -
Drizzt
nagyúr
válasz
webdeejay #8526 üzenetére
Eü-n nálunk is buktak, egynek tanuja voltam, egy csaj próbálkozott az újraélesztéssel, de nagyon rosszul ment neki. Olyannyira, hogy én se engedtem volna át. A vb-nek eléggé szigorú(, vagy lehet csak unott
) feje volt, de abszolút nem volt rosszindulatú.
Nade attól függetlenül tanulja meg mindenki alaposan, mert tényleg eljöhet a pillanat, amikor a valóságban szüksége van az alkalmazására az embernek.
-
Killing
addikt
válasz
webdeejay #8517 üzenetére
Sok sikert!
Ha a progit sokat ütöd akkor biztos átmész, nekem is segített!
Az eü-vel vitába szállnék, nemhinném hogy elég lenne csak a mentők száma.
Stabil oldalfekvés, újraélesztés kötelező mindenkinek, utána húzol egy tételt, és azt is elkell mondani. Ha pénzgyűjtő nap van akkor úgyis meghúznak valami miatt, de ha nagyon rendes vb-van, az elmondja helyetted. Mikor vizsgáztam szerintem szerepcsere volt, és én voltam a vb. -
sagesz93
addikt
válasz
webdeejay #8472 üzenetére
az eü oktatás (2*3 óra) + vizsga itt 12,5k volt(ebből 5,5k a vizsgadíj). Hát nálunk nem mi választottunk oktatót, elsőre féltem is az oktatómtól(+ az autójától is), de aztán kiderült hogy rettentő jóarc. Azért egy oktató nem véletlenül oktató, csak tudja a dolgát, persze lehetnek kivételek.
(#8471): "viszont röhögött 1-2 emberen" akart lenni.
-
sagesz93
addikt
válasz
webdeejay #8467 üzenetére
Nyugi, nem lesz gond.
KRESZ-en elég ha figyelsz, úgy megmarad a lényeg /legalábbis nálam/ + a programot nyomod, és meg van a legkönnyebb része. A vezetéshez meg azert kell egy oktató is aki jól elmagyarázza a dolgokat + neked kene alkalmaznod azokat és menni fog ez is. Tényleg jobban jársz egy benzinessel, én dízellel tanultam és most benzinest kell vezetnem, nem kis szopóroller amíg megszokja az ember.
Eü-től féltem a legjobban, aztán simán átmentem, pedig még könyvem sem volt, neten1-2tételt elolvastam + ami az órákról megmaradt.(bár elég jó vizsgabiztos fogtam ki szerintem) -
raver
aktív tag
válasz
webdeejay #8464 üzenetére
Könyvet kétszer elolvasni meg gyakorolni a progin. nem öngörgősebb mint egy év végi töri vizsga.
Ha az autókhoz nincs közöd, akkor az oktató szeretni fog. nincsenek rossz beidegződéseid (még). Dizellel ne tanulj, mert ha oktató nélkül kell beülni egy gyenge benzinesbe, akkor szenvedni fogsz.
EÜ: figyelni kell mit mond a doktorbácsi, meg ha jól emlékszem ott is kapsz könyvet. -
Killing
addikt
válasz
webdeejay #8464 üzenetére
A kreszhez logika és tanulás is kell, ha sokat nyomod a vizsgaprogramot akkor valszeg nem lesz gond. A vezetés része sokkal könnyebb és persze élvezetesebb is.
Ha a lefulladástól félsz akkor válassz dízel autót, azokat szinte lehetetlen lefullasztani, de hidd el, benzinest is meglehet tanulni 1-2 óra alatt, de az oktató úgyis segít.
Az eü az g*ci egy dolog, ha pénzgyűjtő nap van akkor szinte mindenki bukik, az anyagot keményen be kell seggelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest