- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
andrisbandi #1037 üzenetére
Újabb érdekes adalék a jófogásos átvágásokhoz.
- "- Jelentés, tiltás, törlés."
Semmi hatása!Ugyan úgy tud írni a külföldi magyarul a JF-os üzenetküldőn.
Arra tippeltem, talán újra regizett... de az üzenet menüje szerint már némítva van ez a felhasználó... akkor meg hogyan tud zaklatni?
-
Wanderlust
tag
válasz
andrisbandi #1037 üzenetére
"A Fox bekapcsolásának értelme, h akkor országos lesz a hirdetés."
Mert most csak a megyében látják vagy mi? Az agyam eldobom. Ezt se tudtam. -
torma1981
veterán
válasz
andrisbandi #1033 üzenetére
Na nálam pont ez van megint. Tegnap hamar megjött most szórakozik reggel óta. emailes megerősitésre vár ezt írja a megrendelések alatt. Vicc.
-
eboostr
aktív tag
válasz
andrisbandi #963 üzenetére
Ez a jófogás sara, nem is tudom már hány éve nem javítják ezt a bugot, ja és az üzenet nem tűnik botnak
-
johnywalker
őstag
válasz
andrisbandi #960 üzenetére
Antimalware szerviz természetesen folyamatosan fut a böngészőhöz. Az a helyzet hogy a lófogás a folyamatosan, nap mint nap botnet támadás alatt van - folyamatosan kapom az üzenetet én is. Nem tudják kezelni a dolgot. Ha fertőzött lennék sehová nem tudnék - ide főleg nem - belépni, írni
Mindegy is, kiütik a támadottat is, biztos ami biztos. Persze tudni kell hogy ennyire AI-ra támaszkodni, kevés humánerővel olcsóbb. Meg kritikán aluli... -
hzsolee
őstag
válasz
andrisbandi #956 üzenetére
Hát siralmas...ph is meg Jófogáson is szoktam adni/venni de ezek után nem tudom... Marad a személyes átvétel...ez viszont nagyon leszűkíti a kört. Mondjuk inkább mint futni a zsé után...
-
hzsolee
őstag
válasz
andrisbandi #954 üzenetére
Hát korábban azt szoktam csinálni, hogy ha akar valamit szépen elutal mindent előre aztán már küldöm is. Vásárláskor sem szoktam sz@rakodni, utalok aztán jóidő. Nem szokott gond lenni. Persze azért az írásmódból/telefonhívásból sokmindent le lehet szűrni, ezt minden esetben előtte csekkolom. Most azonban ezek után nem várom el senkitől hogy megbízzon bennem. Háztól házig van maximum, ha nem el lehet jönni érte.
Csömör egy világot élünk...🤨 -
Micsurin
nagyúr
válasz
andrisbandi #947 üzenetére
Jaj ez az a SpiritFM-es csodarürge? Fú... általában fizikai fájdlamat okoz de még apámnak is mert aztán jön hozzám értetlenül miket hallott a TV-ben.
-
garga pista
őstag
válasz
andrisbandi #945 üzenetére
Utána olvasok majd, de azért ez erős hogy egy QR kódot beolvasol és mindent elloptak. Azért 99%-ban kell user engedélyezése (figyelmetlensége) is, hogy vmi letöltődjön vagy egy app települjön.
-
Muszakishop
csendes tag
válasz
andrisbandi #938 üzenetére
Ezen már túl vagyok. Be van kapcsolva, nem kerül a spam mappába a levél egyszerűen nem jön meg.
-
válasz
andrisbandi #928 üzenetére
-
válasz
andrisbandi #925 üzenetére
Nekem is volt olyan, hogy valaki nem vette at mert nem nincs kartyaja es persze senkinek az ismerosi kozul ...
Egy masik emberkenel is volt olyan, hogy jelezte nem tudja atvenni mert nem lehet kp.-val fizetni. (es kartyaja nincs es ne tud senkit se megkerni..)
Na vele meg tudtam beszelni, hogy postan fizesse be az osszeget en meg tavolrol kinyitom neki a szekrenyt
Az o email cimevel regisztraltam a foxpostra es elkuldte az automata qr kodjat es 250km-rol kinyotottam neki a fiokot -
Pityu.
nagyúr
válasz
andrisbandi #418 üzenetére
Nekem poco telefonom van miui van rajta az android mellett ezért nem tudtam pontos választ adni.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
andrisbandi #416 üzenetére
Nem tudom milyen telód van de esetleg értesítésre hosszan nyomva nem jön be valami beállítás mert azon belül lehet állítgatnni a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kikristályosodik a Razr 60
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB RAM 5600MHz / 256GB + 1TB M.2 SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest