Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát nézd, ha néhány kattintást és egy sétát a legközelebbi FOXPOST automatához (ha esetleg eladnád az alap kapcsolókat) sajnálsz arra, hogy egy épkézláb beviteli eszközöd legyen, amivel napi rendszerességgel órákat vagy kapcsolatban, évekig, akkor sajnos nem tudok segíteni.
Amúgy az, hogy bemész egy boltba, és végignyomkodsz 20-30-40 e-hulladékot, körülbelül tízszer annyi erőfeszítés, mint az én verzióm.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
nyunyu
félisten
Már tízenéve se tartottam semmire a K120/200/270-et, pedig akkor még nem volt mechanikus billzetem. *
Már akkor is úgy tűnt, mintha az előző ócó +tech billzet árának duplájáért akarnak rádsózni egy kevesebb anyagot tartalmazó billentyűzetnek látszó tárgyat.(*: 2012. nyarán mondtam fel az idegbeteg munkahelyemen, ahol az utódomat egy zsírújj K200-zal látták el.
Ócókínai Cherry MX-Board 2.0 mechámat 2013. őszén rendeltem Hong Kongból.)[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Keychron V5 Max/V6 Max HU ISO, és ott a 14 napos ellállás.
Bár kötve hiszem, hogy elállnál, főleg Logi után.
Ha esetleg halkított kapcsoló kell, rendelsz Aliról (a gumis csillapítású, mostanában budget siker lineáris Outemu Silent Peach V2/V3 vagy taktilis Outemu Silent Lemon V2/V3 még egy kicsit emlékeztet is a gumidómra a puhább bottom out miatt – de csak egy kicsit ), ami meg benne volt eredetileg, azt kb. ugyanannyiért kiárulod aprón, oszt annyi, van egy korrekt tri-mode billentyűzeted.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- BestBuy topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...