Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
noobsaibot
üzenetére
Ha megvan az 5MB-os vnram.img, azt adb-n keresztül root jog megszerzése után egy pár paranccsal vissza lehet írni:
dd if=/sdcard/nvram.img of=/dev/nvram
reboot recoveryCWM-ből factory reset, és elméletileg helyre kell állnia a rendnek.
Ha ezek után sem javul meg, akkor máshol kell keresni a bibit.
Érdekes, hogy az 5.x-es firmware-upgrade-ek ilyet okoznak, legalábbis mintha mostanában ettől döglenének meg az imei számok.
-
DAVE_CH1
tag
Lassan az az érzés tölt el hogy be kellene fejeznem a kínai duálszimes telefonokkal való játékomat. Hogy miért írom ezt? Egyszerűen nincs olyan a piacon, vagy még engem nem talált meg, ami minden igénynek megfelel. Vagy TÚL nagyok az igényeim, nyilván ez lehet itt a gond..
/Szép kijelző (IPS), jó üzemidő (valós 2-3nap), 2 sim, JÓ GPS! - és ennyi nem több!
Ha használható lenne a GPS a G4S-en akkor nem sírna a szám. (Ismét szétidegelt, vezetés közben)Azt viszont nem értem, hogy jönnek ki a romok elég sűrűn, de az egyik se használható. Igaz még kevés idő telt a telefon megjelenése óta, de kétlem hogy lesz olyan rom amivel jobb lesz a gps.
Jelenleg (#592) fa4hu bejegyzésben említett romot használok, ami eddig a legjobb.
-
-
noobsaibot
tag
Üdv Mindenkinek!
Valaki írja le nekem, hogy a tárhely opciónál melyik partíciónak, mi az elnevezése.Nekem ez most:telefonmemória 9.55gb;belső tárhely 3.94gb,+sdkártya (külső)
Cappa: Érvénytelen imei problémába futottam.Van MTKdroidtools-os mentésem az nvramról+protect_s.ext4+cwm mentés+imei(mut).
A probléma az,hogy gyári rommal kaptam a telefont(04.10.asszem) és erről vanak a mentéseim is, most ha frissítek gyári 04.22.-re érvénytelen imei-t dob, ami azért érdekes, mert a cwm a mindenki által használt needrom-os,a protect_s-ben md könyvtár van nem app, tehát elméletileg nem rontotta el a partíció kiosztást,és csak flashtool-os firmware upgrade-ot használtam.Most jelenleg MUT-ból visszaállított imei-vel megy, melyet a cwm-ből visszaállított régi romból nyertem ki, de gondolom hardreset után ezt eldobná. Annyi még,hogy az nvram főkönyvtárából mintha hiányozna 1-2 fájl. Valami ötlet?
Köszi a segítséget!
-
tonerz
aktív tag
válasz
Hajas Mao
üzenetére
Amiket eddig próbáltam és működnek: Heavy gunner, Xelorians, Star Wars pinball, Sine Mora,Trainz Driver, Galcon, My papper plane 3, Real racing.
Amiket még anno megvettem, de még nem próbáltam: Nova 2-3, Backstab, Gta., Modern Combat 3-4.
Valószínűnek tartom hogy ezekkel se lesz gond, de amint időm és energiám is lesz letesztelem. -
Hajas Mao
tag
Játékok közül ki mit próbált?
-
gghrtz
őstag
A telefon kijelzője nektek is ultraérzékeny a nyomásra? Mert ha csak egy picit megnyomom már színeződik a képernyőt...
-
válasz
balazs1011
üzenetére
Pl.: [link]
Persze a lista nem teljes. -
gghrtz
őstag
Nekem nics baj a GPS-szel. 5-6 másodperc alatt talál jelet lakáson belül. Csak egy két dolgot be kellett állítani az MTK Droid toolsban. A kamera viszont pocsék.
De nem baj, amúgy se fotózok sokat, facebookra, meg jegyzetet fotózni ez is pontosan megfelel.
Elégedett vagyok nagyon. Talán a fényerő egy picit nagy, meg az OGS-nek és a vékony oldalkeretnek köszönhetően úgy kell vigyázni a telefonra, mint a hímes tojásra. 
-
válasz
balazs1011
üzenetére
Dual standby:
Ha az egyik beszédhíváson van, akkor a másik nem aktív, tehát "a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható".Vagy én látom hogy a másik kártyára hívás érkezik?
Nem, nem látod, hacsak nincs bekapcsolva az a szolgáltatás, hogy kapj sms-t a nem fogadott, nem elérhető bejövő hívásokról. -
balazs1011
aktív tag
A jiayu g4s hogyan kezeli a két SIM kártyát egyszerre?
Ha az egyik kártyával beszélek,akkor aki a másikat hívja az mit hall?
Vagy én látom hogy a másik kártyára hívás érkezik? -
7600 GS
addikt
Ez való ugye a telefonba?
-
novinyul
veterán
Sziasztok!Eladó lesz a G4S-m(2/16gb)privátban vagy telefonon elérhető vagyok.

-
gghrtz
őstag
Megjott a kicsike. 1/4-es es eddig nagyon tetszik. Nem is tudtam, hogy FHD az elolapi kameraja.
-
Zekkk78
csendes tag
Sziasztok
Tegnap jutottam hozzá a készülékhez és rögtön bele is futottam egy nagyobb problémába: a 3G nem működik egyik SIM helyről sem.
A SIM-kezelésben az adatkapcsolatnál megadtam a mobilnetet is tartalmazó kártyámat, mint alapértelmezett kártya, el is fogadja de használni nem tudja.Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a gond? Így egyenlőre nem túl használható a teló...
-
Már van portolt VibeOS is rá. Sajna a GPS még nem működik benne, és a kamera is egyelőre gyenge, de ígéretes irány.
-
Tondi
tag
válasz
nokiauser
üzenetére
Azért vált oroszra mert oroszok fejlesztik a MTK dorid tools-t és nekik fontos a saját nyelv, viszont találtam a droid tools könyvtárban egy build_prop_replace.txt fájlt amiben az orosz paraméterek vannak megadva. Ismeretem szerint van magyar timezone is Europe/Budapest szerintem ennek is működnie kell ha nagyon ráérek majd kipróbálom de most a gps-t szeretném belőni előbb.
-
Huawei
tag
Hali!
Nekem is megérkezett a teló! Köszönet érte CoolBoy323-nak!
Viszont a cappa72 féle MtkDroidTools-os mentés valamiért nem megy.Ha jól értelmeztem nekem ennyit kellene csinálnom:
A pc-re abd driver feltelepítve!
1. Beállítások -> Biztonság -> Superuser bekapcsolása
2. USB hibakeresés engedélyezése
Ezek után már a telefon Rootolva van (ha jól értem) és az MtkDroidTools-nak engednie kellene a backup-ot.Nálam le van tiltva, nem tudok rákattintani.
Az MtkDroidTools látja a telefont kiírja a hardvert viszont a bal alsó sarokban az ablakban sárga téglalap van. Gondolom úgy látja hogy nincs root-olva. Nem működne a root-olás?
Valamit rosszul értelmeztem?
-
ekrisztian
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Amit én rendeltem azzal ilyet küldött a minideal.
Jobb mint a G3S-hez volt anno
-
mrgymisi
tag
Nem jön át az irónia írásban. Számomra tökéletesen megfelel a 18 megapiexlese interpolated sony kamera valamint a 4magos 1.3 as proci 1 giga rammal. Abszolút ínyemre van a tökéletesen működő gyors és megbízható wifi és a hibátlanul és akadásmentesen navigáló GPS. Imádom a szupergyors 3g-t is ami még akkor is dorombol amikor már túlforgalmazás miatt belassítják az adatforgalmat. A meseszép HD IPS OGS Retina kijelző, öt darab inch képátlón. Az egyetlen gyengepontja az 1830mAh-s akksi. Amivel egy napot még ígyis kibír a takarékos kijelző. Annyira nem tökéletes, de számomra éppenhogy hibátlan. Ha ennyire szkeptikus voltál remélem sikerült meggyőznöm téged.
Azért szeretném ezt a jiayu g4s-t mert reménykedem benne hogy ennél is jobb, és sajnos nemvárt kiadás előtt állok az inew-val szemben.
-
mrgymisi
tag
Sziasztok!!!
Szeretnék beruházni egy ilyen telefonra. Eddig iNew V3-am volt, amivel semmi bajom sincs még most sem, csak betört a kijelzője és egy 20 asért kapok újat. És elgondolkodtam hogy hozzáteszek még ennyit és veszek egy újat. Elég sok rosszat olvastam a telefonról attól függetlenül hogy hradverlieg eléggé jól össze van rakva.
Caller mismatch id bug
wifi bug
szörnyű képek
különböző alkalmazásokat nem lehet futtatni rajta mert lefagyÉs még hasonló rémségek a romolással. Szerintetek megéri megvásárolni? Vagy maradjak a hűen szolgáló iNew V3- nál?
-
beneboy
tag
Helló!
System Storage 2,46 GB
Ha más érdekelt volna, írd meg hogy nézzem meg, és írom.
Az érdekes, hogy SwiftKey-t nem engedte telepíteni amíg nem volt benne SDkártya, ha beállítottam, hogy programot belső tárhelyre telepítsen akkor sem kérte a kártyát!(#533) gghrtz : Nincs gomb világítás! Én kb fél napot nyomkodtam eddig, (sok a meló) de már most sem hiányzik! (előtte ZTE v987-en folyamatosra volt kapcsolva)
Az, hogy kevés-e az 1GB később nyilatkoznék, a 4gb tárhely nekem elég, mert úgy is saját mSD-t használok.
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Csináltam mentést MTKDroidTools segítségével. Ezen hsz. felsorolásához képest 2 fájl kimaradt.
- MT6589_Android_scatter_emmc.txt
- nodl_pmtElrontottam valamit, vagy használható (jó) a mentésem?
-
gghrtz
őstag
Akinek megjott a G4S 1/4 az megtudna mondani, hogy van e neki gomb vilagitasa? Koszi!
-
Riverboy
tag
Tud valaki linkelni motor kormanyra valto tartot?
Gpsnek hasznalnam motoron csak valami normalisat akarnek nem akarok kockaztatni h leesik...
Koszi, Mate -
tibyke
tag
van valami egyszeru megoldas arra, hogy a stock romban a lockscreen ikont (most jiayu logo) atallitsam a jelly bean default lakatra?
t
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Van.
-
Mecy_Lacee
senior tag
Sziasztok!
Tesomnak most jön egy ilyen teló. Azt szeretném kérdezni, hogy ebben van magyar nyelv? -
manom
csendes tag
Sziasztok, nekem a gyári romon (build-szám: G4S 20140410-165225) néhány alkalmazásban a menükben vagy gomboknál fehér háttéren fehér betűk vannak, vagy pont feketén fekete, így nem látható sok menü vagy gomb, ami a rom hibája.
Nektek is van ilyen, hogyan lehet megoldani? -
beneboy
tag
Nem lát a 2-es sim helyen kártyát!
Az lehet, hogyha 1-es sim helyre nem rakok akkor a 2-esben nem keres (ZTE V987-nél minden kombinációban működött)
3x-ri megigazgatásra, és újraindításrra sikerült, lehet kopik a kártyám... -
beneboy
tag
Fejlesztői lehetőségeknél kerestem 
Hidd el elolvastam, sajnos ezt nem fogtam fel, pedig 2 szer is nekifutottam mielőtt elkezdtem volna (lehet az zavart be, hogy a 6592 nem említetted külön)!
Így már sikerül, köszönöm!
Backup Gombra nyomva még kiírja "System and user data wont'backup!" ?(#514) gghrtz: Holnap majd megírom! Most még nincs akadás hogy ües

Amit kaptam a telóhoz kábelt, viszont használhatatlan, még tölteni sem tölt!
6 perc alatt lefutott így a Backup!
-
Nem olvastad el figyelmesen:
Először olvasd végig, ne állj neki "csak úgy, pikk-pakk"
"frissítés 2013.10.02.Az újabb verziónál, mint pl. a 2.4.8, ott a leírt factory módban történő mentés továbbra is működik MT6577 esetén, illetve jó hír, hogy a root-olt MT6589 telefonok esetén normál módon bekapcsolt telefonnál is működik az ideiglenes root megszerzése, tehát a mentés is!"Tehát nem kell már a factory mode, csak 6577/6575 esetén.
Csak simán bekapcsolva az usb hibakeresést működni fog. -
vegyszer
addikt
Este játszottam kicsit. Ment fel a miui 4.5.30 rom. Nagy wipe (data, Android secure, cash, dalvik) után szépen bootol. Bár a Hongmi esetén előforduló pin beviteli panel alja itt is le van vágva.

Gyors, kedves alap, de nincs benne Egyenlőre a mi nyelvünk.

Érdekes módon eredetileg van benne WSM Tools (egy futtató környezet variáció, az Xposed Framework bizonyos részei kompatibilisek vele) És a Mi-tools is ment. (pl egyedi térerő szín definiálás) Gondolom magamban, hogy gyári mentés vissza, próba ott, mert elvileg a Gravity box is megy alóla.
Sajnos pont úgy fagy ki tőle a boot, mint ahogy az Xposed Framework esetén.
-
beneboy
tag
Helló!
Végre megjött a telóm 1/4-es. Szerettem volna Cappa72 irása alapján menteni MTKDoroid tools-al, de nem tudom előcsalni a factory menüt! (rendesen ki van kapcsolva, ki+h-le gombot nyomom)
Mit ronthatok el?
Addig be se akartam lakni, amíg ez nincs meg!

-
gghrtz
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
[link]
Igen hasonló szerintem. Csak Alin nem paypal van, hanem saját biztonsági rendszer. -
keep2000
tag
Szerintetek ez valós?
http://www.aliexpress.com/item/3000MAh-MTK6592-original-JIAYU-G4-JIAYU-G4s-Advanced-Octa-Core-phone-2G-RAM-16G-ROM-3G/1882490628.html57 dollárért egy G4s? Az Aliexpress eddig nekem teljesen megbízható volt eddig, de ez azért elég durván alacsony ár, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ami azért is idegesít mert már nem egy készülékemmel jártam így....
Meg a build.prop-ban a helyi beallitasokat hu-ra állítottam előtte. ( ez számít valamit?)
De nem baj, amúgy se fotózok sokat, facebookra, meg jegyzetet fotózni ez is pontosan megfelel.
Elégedett vagyok nagyon. Talán a fényerő egy picit nagy, meg az OGS-nek és a vékony oldalkeretnek köszönhetően úgy kell vigyázni a telefonra, mint a hímes tojásra.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Fejlesztői lehetőségeknél kerestem 

)