- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Dzsájüéknek bejött a biznic ezzel a telefonnal. Olcsó, gyors, nagy akksi, de ami a legfontosabb= MINŐSÉGI, kipróbált telefon. (Mivel nem első a szériájában) Azért nekem is az 1GB-os bruttó 50-et kóstált, ami nem gyenge a hazai szemetekhez képest, amit 50-ért lehet kapni. Milyen telót vettél?
-
gghrtz
őstag
válasz
gabika318 #1319 üzenetére
En alirol ezert nem is rendelek nagyobb terméket. Nekem eddig mindig szarul is volt becsomagolva, meg baszott sokaig tartott. Meg hát nem is olyan megbizhato, mint egy minideal vagy másik webshop. Amugy mivel szinte tuti az ÁFA fizetés, így én a minideal+DHL kombót javasolnám. Bár most látom SL nincs már. Amikor én vettem ott 150$ volt az SL + DHL + tok és így 50-re jött ki mindennel.
-
gghrtz
őstag
válasz
noobsaibot #1236 üzenetére
Ez így van. Nem értem miért spórolják ki mindig a rohadt antennákat...
-
gghrtz
őstag
válasz
CoolBoy323 #1191 üzenetére
Ejj-ejj. Még csak döglődött, de már a keselyűk köröztek felette!
-
gghrtz
őstag
Köszi! Akkor nekem valószínűleg azért nem ment soha win8 alól a telepítés, mert a digitális aláírás ellenőrzés be volt kapcsolva. Egyébként furcsállottam is, hogy ennyire hazavágtad a telefont. Én még nem nagyon találkoztam olyan MTK-s telefonnal amit ne lehetett volna feltámasztani hamvaiból.
-
gghrtz
őstag
Torold ki a tyuklabas kinai betuket a mappa nevebol.
-
gghrtz
őstag
Ki van kapcsolva. De ha beakarod kapcsolni, akkor Beállítások >> A telefonról >> Android verziója menüre "kattintgass" sokat nagyon gyorsan >> Előjönnek a fejlesztői beállítások >> Legörgetsz >> Ablakanimáció mérete 1x >> Áttűnési animáció mérete 1x >> Animáció léptéke 1x >> Élvezd az animációkat.
-
gghrtz
őstag
Multkor en is igy jartam.
-
gghrtz
őstag
Legvegso esetben marad a flashtool.
-
gghrtz
őstag
Nekem az 1GB-ossal sincs baj memória téren a mostani ROM-mal. Kipróbáltam és 6 task ment egyszerre, és egyikből se lépett ki. Nem a memória kevés, hanem az Android (volt?) szar. Ha ilyen ütemben folyt volna a memóriazabálás, lassan a telefonomba több memória lenne, mint a gépemben.
-
gghrtz
őstag
Akinek G4SL-je van, annak ezt a ROM-ot marhára ajánlom! Deodexelt, optimalizált, egyszóval klafa! Végre egy jó ROM erre a verzióra is!
-
gghrtz
őstag
válasz
CoolBoy323 #1037 üzenetére
Nekem a gyári update-ben kb. 15 kínai program volt. De a telefon faja. Szeretem a Jiayu-t. Ez a 4.
@gabika318
Úgy emlékszem az egyik orosz fórumon mintha lenne már ilyen konverter. Holnap megkeresem, és linkelem. -
gghrtz
őstag
válasz
CoolBoy323 #1029 üzenetére
Hát nem azért mondom, de most attól függetlenül, hogy nem sikerült neki megcsinálni elsőre, ez a gyári ROM tényleg szar ilyen szempontból! Nem alapértelmezett billentyűzet, ezer kínai app stb. Persze mind korrigálható, és kínai telefontól ne várjunk csodát, de láttam már jobb alapértelmezett ROM-okat is ilyen szempontból.
@Laza...
Neki már a köldökzsinóron az jött! -
gghrtz
őstag
válasz
CoolBoy323 #1023 üzenetére
Szerintem menj el egy pszichiáterhez, mert súlyos problémáid lehetnek. A fórum azért is van, hogy segítsünk. Gondolom te mindenhez értesz. Vakbélműtét, okostelefonok, programozás, súlyemelés, atomfizika, stb..
-
gghrtz
őstag
Tegnap felpattintottam a G4SL-re az új official update-et a gyári recoveryből, és sokkal rosszabb, mint az áprilisi ROM. Vagy 10 kínai app van, a wifi egy idő után nem akar működni. (Ki/be kapcs és jó) Ja és este 13%-ot merült 8h alatt, ami több mint sok...
-
gghrtz
őstag
Van fent OTA verzió is a ROM-ból. Ezt hogy lehet telepíteni?
Előre is köszi!
MTKDroidTools-szal az update funkciójával? Csak egy tipp.
-
gghrtz
őstag
Helló! G4SL-hez van már CWM? 4pda-n találtam egy patchet, amivel az új offical ROM-ot is fellehet rakni a G4SL-re, csak nem találtam még CWM-et. Előre is köszi!
-
gghrtz
őstag
Persze. De amikor megvettem, én már tisztában voltam vele, hogy nem ezzel fogom életem képeit fotózni. (Nem is szoktam). Arra jó, hogy facebookra fotózzak vele, meg A4-es papírt camscannerrel, de ennyi. Ha jó kamerájú kínait szeretnél, akkor tudom ajánlani az iNew V3-at, meg az iOcean x7-et. Ezekről biztosan tudom, hogy jók. (mind2-őt láttam már, és iocean x7 tulaj voltam 3 hónapig) Lehet van másik is aminek jobb a kamerája, de nem tudok olyanról.
-
gghrtz
őstag
Nekem ugy tunik eddig mintha a 6592 kevesebbet enne, mint a 6589.
-
gghrtz
őstag
A telefon kijelzője nektek is ultraérzékeny a nyomásra? Mert ha csak egy picit megnyomom már színeződik a képernyőt...
-
gghrtz
őstag
Nekem nics baj a GPS-szel. 5-6 másodperc alatt talál jelet lakáson belül. Csak egy két dolgot be kellett állítani az MTK Droid toolsban. A kamera viszont pocsék.
De nem baj, amúgy se fotózok sokat, facebookra, meg jegyzetet fotózni ez is pontosan megfelel.
Elégedett vagyok nagyon. Talán a fényerő egy picit nagy, meg az OGS-nek és a vékony oldalkeretnek köszönhetően úgy kell vigyázni a telefonra, mint a hímes tojásra.
-
gghrtz
őstag
Megjott a kicsike. 1/4-es es eddig nagyon tetszik. Nem is tudtam, hogy FHD az elolapi kameraja.
-
gghrtz
őstag
Akinek megjott a G4S 1/4 az megtudna mondani, hogy van e neki gomb vilagitasa? Koszi!
-
gghrtz
őstag
válasz
Real_Necro #509 üzenetére
[link]
Igen hasonló szerintem. Csak Alin nem paypal van, hanem saját biztonsági rendszer. -
gghrtz
őstag
Marha kíváncsi leszek, hogy az 1/4-es verzióhoz lesznek e ROM-ok gyártva.
@cappa72
Te értesz ezekhez. Azt szeretném kérdezni, hogy 1/4-esre ROM-ot gyártani 2/16-osról, mennyire bonyolult?De szerintem lesznek gyártva, mert jóval olcsóbb az 1/4, mint a 2/16 szóval szerintem ez is népszerű lesz, már csak azért is mert sokan nem tudják kihasználni sem a 2GB RAM-ot, sem a 16GB eMMC-t. (Én pl. tuti nem. Hova kellene nekem 2GB RAM?
, a 16GB meg felesleges, mert 1: SD kártya, 2: telefonon nem tárolok nagy file-okat.)
-
gghrtz
őstag
Sziasztok! Akksival kapcsolatban lenne olyan kérdésem, hogy mennyit fog bírni kb. Nekem a G3S kb ~7 óra kijelzőhasználatot tudott wifi || 3G-vel. Előre is köszi. Ma megrendeltem a cuccot. Remélem a jövőhéten meg is lesz. Addig be kell érnem a ZTE Blade-del.
-
gghrtz
őstag
minideal-en van most g4s-re(1/4) kupon kód. kód: g4s (-5$)
-
gghrtz
őstag
Ha minden igaz akkor holnap én is megrendelem ezt a csodát a minideal.net-ről 150+6 dollárért.
Nem ez az első kínaim, (és Jiayum. Volt már G2,G3,G3S, meg egy kis kitérő iOcean X7-re
). Ennyiért gondolom jó ár, még akkor is ha majd rákúszik az a kis ÁFA.
[link]
Ebből a 8 magosból létezik 1GB-os verzió is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest