- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hajas Mao
tag
Nekem volt ilyen. Előtte Lg 4x-emhez volt nillkin flip tok, ahhoz képest nem csak gagyi volt, de rossz volt használni is. Proxymiti sensort sem haználta jól. (nem csak híváskor, hanem smart screen off alkalmazásnál sem...
)Nem belepattintós, hanem ragasztós és oldalról sem fogja semmi. Ezt a fajtát nem ajánlom.
Szerk:
(#1856) JohnK: Olyat nem használtam, de én csak belepattintósat vennék, ragasztósat nem. -
Hajas Mao
tag
Miui-hoz témákat hol lehet letölteni? Annó moto defyn téma alkalmazásból reg nélkül lehetett.
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Miui témákát szeretnék letölteni, de kér regisztrált mi fiókot. Főzött rommal lehet regizni?
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Érdekes dolog történt ma. Az alkalmazáslista végén feltűnt egy általam nem telepített alkalmazás. A neve kínai írásjelekből állt a végén 2014 felirattal. Az ikonon valamiféle hal volt. Az app teljesen kínai nyelvű volt. Töröltem. Talalkozott valaki ilyennel?
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Meghalt a winyóm és mivel csak ott volt mentésem a gyári romról, így úszott az is. Jelenleg módosított gyári rom van fent, cwm recovery-vel. Flashtoollal szeretnék gyári romot feltenni, amit a jiayu.es programból töltötem le. Kérdés a következő: Kell bármit a telefonon visszaállítani (recovery, stb) vagy mehet a flash?
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Van már magyar nyelvű miui? Jelenleg region módosított gyári romját használom.
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Ma meghalt a winyóm amin a gyári rom mentésem volt(mtk droid tools)... Jelenleg egy módosított gyári rom van fent + cmw recovery. Van lehetőség arra, hogy egy használható gyári mentést csináljak a telefonról? Ha igen hogyan?
-
Hajas Mao
tag
Xposedhez modulokat hol lehet letölteni?
-
Hajas Mao
tag
Ezt (region98 új romja) CWM-ból kell telepíteni ugye? Gapps van benne, vagy honnan kellene letölteni?
-
Hajas Mao
tag
tibyke:
Valami különbség a régebbihez képest?
-
Hajas Mao
tag
Próbálta már valaki a 20140609-211642-es (új) gyári romot?
-
Hajas Mao
tag
Ma próbálgattam megint a GPS-t. Kocsiban váltó előtt stabilan navigált, igaz kisvárosban... Aztán hazaértem megnézem milyen az erkélyen (3em.) Teló újraindít, gps bekapcs, wifi bekapcs, gps test elindít. Kb 10-12 másodperc múlva 14 holdat látott, amiből 10-re kapcsolódott is. Ezeket kb 25-ös erősséggel tette... Majd letettem az erkélyen lévő asztalra, és lám az értékek mindjárt 30-45-ös értékre ugrottak. Kis tapogatás után arra következtettem, hogy a gps antenna a bal oldalon van , mert ha azt lefogom visszábbesik a jelerősség. Párom Galaxy Expresse 25-35 ös jelerősséggel kapcsolódott. A két telefon egymás mellett volt!
-
Hajas Mao
tag
Játékok közül ki mit próbált?
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Csináltam mentést MTKDroidTools segítségével. Ezen hsz. felsorolásához képest 2 fájl kimaradt.
- MT6589_Android_scatter_emmc.txt
- nodl_pmtElrontottam valamit, vagy használható (jó) a mentésem?
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Screenshotot mivel billentyűkombinációval lehet készíteni?
-
Hajas Mao
tag
Szilikon tokot magyar honból lehet szerezni a telóhoz. Ha igen linket kérnék.
-
Hajas Mao
tag
Esetleg van arra lehetőség, hogy a belső 16gb memóriát egyben, nem pedig megosztva használja a készülék?
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
A tulajdonosok közül valakin töltene fel antutu képet, amin részletesen le van írva mi hány pontot szerzett?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest