- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
JiaYu G4S Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibyke
tag
válasz
fudi2002 #4381 üzenetére
itt van a kezemben egy elephone trunk, kollegamnak p8000-re van, mindkettore azt mondom, hogy a maga kategoriajaban nagyon rendben van.
ez a trunk is teljesen tip-top, sovany, porgos, reszponziv, minosegi hatast kelto, 5.1.1, ota kepes, snapdragonos kis kutyu!
[szerk.: ...es 90$-ert szerintem best buy volt]
t
-
tibyke
tag
nezz korul az elephone haza tajan is, kb. ebben az arban van a trunk is (van ilyenem, ar/ertekben nagyon jo), illetve elephone ivory (mar android 6.0-val), tovabba a doogee x5 pro is egy eletkepes alternativa lehet.
en amugy ma tettem fol a g4s-re a cm12.1-et, es egyelore nagyon tetszik, ajanlom!
buek mindenkinek!
t
-
tibyke
tag
hali,
specko szerint bluetooth 4.0 van a keszulekben, viszont az LE-rol (low enegry) illetve a SMARTrol nem szol a fama. kicsit nem tiszta nekem ez a verzioszamos mizeria, igy valaki segitsen ki, hogy vajon tamogatjuk-e az LE es/vagy SMART bluetooth-t a 4.0-val!
http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth_low_energy
koszi!
t
-
tibyke
tag
válasz
Outlander #2545 üzenetére
ezt irjak a needromon, ill. a supersuval is vakeralnak valamit az egyik custom romban, hogy gond volt vele, es mast tettek bele.
probalta mar valaki a 20141113-at amugy?
mas: az e-mail appal van gondom, neha bekattan, es mindenre internal errort ir, nem frissit az olvasott/olvasatlan statuszokat, nem tudok olvasni, csak a level fejlecet latom.
google szerintem masnal is volt mar hasonlo, de megoldast vagy konkret magyarazatot a problemara nem talaltam.
t
-
tibyke
tag
a 20141113-as gyari romban tenyleg nincs alapbol root?
probalta mar valaki ezt a verziot?t
-
tibyke
tag
ha gyari 0927-rol mennek gyari 1022-re (kitkat mindketto), akkor ahhoz kell valami wipe, vagy csak be flashtoolsba minden, update, reboot, orul, es minden adat megmarad.
errol van szo:
http://www.needrom.com/download/jiayu-g4s-kk/
ugye?
t
-
tibyke
tag
a contacts.apk/phone.apk fokent kinai nyelvu. tudok ezen egyszeruen valtoztatni? felul kel irnom ezen apk-kat az angol verzioval?
t
-
tibyke
tag
haliho,
tegnap este frisssssultem utolso stock JB-rol utolso stock KK-re, minden szep, minden muxik, csak epp az imeik mentek el, mivel csak utolag lattam, egy masik howtoban, hogy el kell kulon menteni MUT-bol az nvramot.
van erre valami egyszeru es gyors megoldas? a telefont mar kisse belaktam, tehat factory resetet kerulnem, ha lehet.
a mentes elotti allapotrol ugyanakkor van fullos CWM-es backupom, abban esetleg valahol benne lehet az nvram is?
koszi!
t
-
tibyke
tag
ha a legfrissebb gyari 4.4-et szeretnem foltenni (legfrissebb gyari 4.2.2-rol frissitve), akkor ezt kell felguritanom, ugye?
ez a filenev: G4S-20140927-1826499-FL.zip
mar nagyon bizsereg a kezem egy kis kitkatre!
t
-
tibyke
tag
lassan en is erot veszek magamon, es felguritom a legfrissebb gyari kitkatet a legfrissebb gyari 4.2.2 helyett.
legyek bator?
t
-
tibyke
tag
-
tibyke
tag
eredeti, gyari kijelzovedot honnan tudnek szervalni szerintetek gyorsan?
t
-
tibyke
tag
-
tibyke
tag
válasz
CoolBoy323 #794 üzenetére
mi lett a rendelos topikkal?
t
-
tibyke
tag
-
tibyke
tag
a juniusi romon valaki probalta mar az uj facebookot? esetleg mukodik mar?
t
-
tibyke
tag
a rar-ban van egy update.zip, azt betolom az sd rootba, majd cwm-bol (5.5..x) ezt kapom:
assert failed: getprop("ro.board.platform") == "MT92_S8" || getprop("ro.board.platform") == "MT92_S8"
E:Error in /sdcard/update.zip
(Status 7)
Installation abortedmit rontok el?
ebbol a file-bol vettem a zipet:G4S-20140609-211642-SD.rar
t
-
tibyke
tag
ezt az uj romot fol lehet tenni ugy az elozo gyari romra (20140422-121442), hogy ne kelljen mindent nullazni? mas szoval: lehet update-elni wipe nelkul?
t
-
tibyke
tag
van valami egyszeru megoldas arra, hogy a stock romban a lockscreen ikont (most jiayu logo) atallitsam a jelly bean default lakatra?
t
-
tibyke
tag
valami uj: MIUI 4.5.30 by region98
t
-
tibyke
tag
en nova launchert hasznalok minden keszulekemen (prime-ot), es ennel jobb nem is kell.
t
-
tibyke
tag
van OTG, igen, meg kabel is jon a dobozban.
t
-
tibyke
tag
pont ilyen tokot rendeltem en is, epp itt van a kezemben, de valahogy nem jon be annyira, szoval epp ma rendeltem egy masikat, ilyet: http://www.aliexpress.com/item/Gift-Original-Defender-Protector-case-for-Jiayu-G4-MTK6589-Quad-core-4-7-Android-smartphone-Soft/902381063.html
t
-
tibyke
tag
válasz
minatomiray #295 üzenetére
az N-es is 5GHz-es, a teloban pedig b/gn wifi van.
t
-
tibyke
tag
Hali
Facebook App hibara van valami megoldás? Egyáltalán mi okozhatja a galibat?
t
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest