- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
lolchief70 #2877 üzenetére
Cserélhetőek oda-vissza.
-
Thrawn
félisten
válasz
lolchief70 #2875 üzenetére
Root Explorerrel kicseréled a modem.img fájlt (innen többféle is beszerezhető), beállítod a jogosultságait és újraindítod a telefont.
-
Thrawn
félisten
válasz
lolchief70 #2812 üzenetére
Benne van a topikösszefoglalóban...
http://www.ejiayu.com/en/Minden más oldal kamu, a jiayuofficial, jiayustore, stb.
szerk: hivatalos fórum is van (kínai persze): bbs.ejiayu.com/forum.php
-
doongoo
addikt
válasz
lolchief70 #2803 üzenetére
Nem tudom mi a pontos különbség, de a jiayu.-es félét próbáltam és ott eleve a telefonodnak megfelelő típust ajánlja fel a program, azaz nem tudsz hibázni
-
doongoo
addikt
válasz
lolchief70 #2799 üzenetére
Telepítsd a playről a jiayu.-es alkalmazást és az segít, hogy a tuti cwm-et válaszd
-
easy...rider
őstag
válasz
lolchief70 #2772 üzenetére
Nálam egyszer elment a kamera mert a galery alkalmazást fagyasztottam. Szóval a kamera kapcsolatban van más appokkal is, ezért szerintem nézd át hogy nem uninstalláltál e valami fontosat.
-
FunkyBoy
tag
válasz
lolchief70 #2174 üzenetére
Én szilikon tokkal és fóliával használom, így gyakorlatilag "full protect".
Ehhez egy exogear [link] klón autós tartót használok és bátran ajánlom mindenkinek ezt a kombót. -
easy...rider
őstag
válasz
sajnos a feketénél nem fekete műanyagból készítették a keretet, hanem csak festették ezért kopik róla sajnos a festék
Nincs más választás, vigyázni kell rá. ahogy olvasgattam hogy a tóban is kopik ezért lehet érdemes lenne tok nélkül kipróbálni.
-
bigrock
addikt
válasz
-
dReFiX
senior tag
válasz
lolchief70 #2035 üzenetére
Mindig le kell egyeztetni, hogy van-e készleten vásárlás előtt és nincs probléma.
-
pecsivsk
tag
válasz
lolchief70 #2035 üzenetére
Nekem semmi bajom velük, igaz az elején nyomatékosítottam a számukra ha kamuznak egyből visszakérem a pénzt. 9.12-én rendeltem a fekete G4 2 Gb és 9.27-én pénteken a kezemben volt. Ne hagyd, hogy rájuk a dolgot, rágni kell a fülüket, de szerintem ez más webshoppokkal is így van.
-
M1Bali
tag
válasz
lolchief70 #1812 üzenetére
Szia!
aliexpress.com Persze van fent több eladó is. Meg kell nézni kinek van, de majd akkor mondok véleményt ha a kezemben lesz a telefon.
-
easy...rider
őstag
válasz
lolchief70 #1585 üzenetére
Igen pont ahhoz hasonlít a hang, de az a fura hogy nem folyamatos.
van amikor nekikezd, van hogy 30 percig hibátlanul megy a telefonálás. Ha rákezd, akkor most a frissített ROM-nál bekapcsolom a hívásrögzítést, akkor abbahagyja
Nem tudom mi lehet, írtam a jiayu-nak, remélem válaszolnak majd.
babicsbalu
Sajna nem oldotta meg a dolgot. -
Urby66
aktív tag
válasz
lolchief70 #1477 üzenetére
A tok ajánlott, de nekem a gyári Jiayu gumitokban is kopik, pedig az a keretet teljesen körbeveszi, és csak néha veszem ki belőle a készüléket.
-
mclane_
aktív tag
válasz
lolchief70 #1467 üzenetére
Ennyire van lekopva a 2 hosszabbik oldalán. Elég látványos, tok nélkül használom, és zsebben hordom,
[link]
Ez egy ilyen bicikli -
mclane_
aktív tag
válasz
lolchief70 #1437 üzenetére
Nem hiszem. Nem official oldal.
-
lolchief70
aktív tag
válasz
lolchief70 #1427 üzenetére
Közben válaszoltak az emailemre, csak szeptember 2-től várható feketében.
Rendelt már valaki tőlük valamit?
-
dReFiX
senior tag
válasz
lolchief70 #1313 üzenetére
Tegnap néztem, akkor is volt ebből a típusból, szerintem nem kamu.
-
dReFiX
senior tag
válasz
lolchief70 #990 üzenetére
Minidealen is kifogytak a sima feketéből.
-
FunkyBoy
tag
válasz
lolchief70 #876 üzenetére
Sygic dettó használhatatlan volt, de próbáltam TamásTamás-t is, ami még a legjobbnak tűnt, de az sem volt jó sajnos.
Azt nem tudja valaki, hogy az MTK6628-as all-in-one chip-hez létezik külön firmware? Illetve, hogy a system/etc/firmware könyvtárban mi az a sok 6628-hoz kapcsolódó patch file?
-
dReFiX
senior tag
válasz
lolchief70 #881 üzenetére
Minidealen már ajándékba jár a silicone tok is.
-
kcsa
veterán
válasz
lolchief70 #876 üzenetére
W100-al használtam Waze-t, az egész jó volt. Néha út mellé rakott, de összességében korrektül működött. Azóta nem használtam, meleg van, motorozok, nem nyomkodom
-
Jazz
veterán
válasz
lolchief70 #819 üzenetére
Igen, de hát az tudjuk milyen megbízható. Az enyémről is írtak 1600k-tól 16M-ig 256k-t...
Minideal-el pl. most 1600k van.
Az akkor 1.6M?
Most annyit sikerült találnom G4 ről, hogy 1Gb RAM, 4Gb ROM, 32Gb internal storage. -.- Írnak ezek mindent.
De valószínűleg ez lesz a realitás, hogy 2Gb RAM, 32Gb ROM....vagy tudja a fene.Viszont csak 3G: WCDMA 2100MHz? 900-at nem is tud? Vagy megint csak egy elírás.
-
mclane_
aktív tag
válasz
lolchief70 #813 üzenetére
Minideal.
-
bigrock
addikt
válasz
lolchief70 #668 üzenetére
Röviden: egyike a leghazugabb, legmegbízhatatlanabb (de jó szó :-) ) webshopoknak. Szigorúan nem ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest