- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dReFiX
senior tag
válasz
lolchief70 #2035 üzenetére
Mindig le kell egyeztetni, hogy van-e készleten vásárlás előtt és nincs probléma.
-
dReFiX
senior tag
Nagyon esedékes lenne a vásárlás és ez az egyetlen készülék ami megfelel a követelményeimnek, de nagyon aggaszt ez az asztalra téve össze vissza működő kijelző, a mostanában érkezők is hasonlók ?
-
dReFiX
senior tag
JIAYU G4 MTK6589T 1.5GHZ 3000 mAh 229.99$ - WHITE Minideal.net
-
dReFiX
senior tag
-
dReFiX
senior tag
válasz
lolchief70 #1313 üzenetére
Tegnap néztem, akkor is volt ebből a típusból, szerintem nem kamu.
-
dReFiX
senior tag
Most komolyan az asztalra téve a telefont nem működik rendesen a touchpanel ? Már majdnem megrendeltem....
-
dReFiX
senior tag
válasz
lolchief70 #990 üzenetére
Minidealen is kifogytak a sima feketéből.
-
dReFiX
senior tag
válasz
lolchief70 #881 üzenetére
Minidealen már ajándékba jár a silicone tok is.
-
dReFiX
senior tag
-
dReFiX
senior tag
Valaki vidéken vodafone hálózaton használja a készüléket, mennyire fájó a 900Mhz hiánya ?
-
dReFiX
senior tag
Szokásosan 50-60$-al drágább mint a hasonló processzorral szerelt nagyobb kijelzőjű magasabb felbontású konkurens gyártók készülékei. Ugyan úgy elbaszott árazás mint a basic verzió esetén. De ezt már kiveséztük.
Csak hát kinézetre is ez jön be illetve, a 4,7" kijelzőhöz egy nagyon jól méretezés párosul, ami csupán pár milliméterrel nagyobb mint a mostani 4,3" V970em.
-
dReFiX
senior tag
$329.99 az Advanced minidealem.
Shipping Time: before 15th July -
dReFiX
senior tag
Igen, csak az a baj, hogy még legkisebb modellt sem bírják megfelelő mennyiségben szállítani. Gondolom a 4-6 fajta verzió miatt.
És a vége meg az, hogy tetemes csúszással, fognak "gyengébb" [ pl.: nem- 5" FHD stb. ] képességű telefont gyártani magasabb végfelhasználói árral a konkurenciához képest.
-
-
dReFiX
senior tag
Nem tudom volt-e már, de egy újabb terjedelmes teszt :
The Ultimate JiaYu G4 Review! @ gizchina -
dReFiX
senior tag
válasz
attila199207 #117 üzenetére
Minidealnél már van, beszéltem a tmallboxal ők még 2-3 hetet mondanak. Gondolom ha majd az összes nagy webshopban elérhető lesz majd racionalizálódnak az árak.
-
dReFiX
senior tag
Nem értem mit akar ilyen nyitó árakkal a gyártó, olcsóbban lehet nagyobb kijelzőjű, magasabb felbontású, erősebb processzorral szerelt készüléket kapni. Elég sokat kéne zuhanni az áraknak, hogy közösség épüljön ki köré.
-
dReFiX
senior tag
6000 JiaYu G4 Youth to be sold in China Today!
Nem lesz ebből augusztus -
dReFiX
senior tag
MAY 21, 2013 JiaYu G4 receives network license, all we need now is a release date!
Some sources are saying it could be as early as this week while others are talking about the end of the month!
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest