- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
válasz
Henker2 #3543 üzenetére
Persze, hogy használhatod! Sőt ezeket a kínai vackokat nem is szoktuk ajánlani amit a telefonhoz adnak. (Persze már minden kínai, de azért a neves gyártók odafigyelnek a kiegészítők minőségére is)
Úgy kell tölteni a telefont ahogy az átlag emberek, este feldug - reggel lehúz
-
andyTM
őstag
válasz
Henker2 #3536 üzenetére
- az előd (G3) köré is felépült egy közösség, többen foglalkoztak/nak romok magyarításával; [apeelme] csinált hozzá teljesen átdolgozott romot, mint ahogyan itt a négymagosnál is; bármi gondod van/lenne itt meg tudod beszélni, mindig eléred a legfrissebb romokat, patcheket, scripteket, témákat. Bizonyára a Xiaocai X9 is egy jó telefon, de szerintem kevés a köré sorakozó felhasználó; ez szerintem mindenképp döntő lehet egy új telefon beszerzésénél. (- én legalábbis elsősorban ezeket vettem figyelembe )
-
Alteus
csendes tag
válasz
Henker2 #3543 üzenetére
Én megnéztem a hozzá adott töltőn, hogy mit ad le (output: 5V & 1A), találtam itthon egy ugyanilyet, azt használom azóta is. A Galaxy 3-nak nem tudom, milyen a töltője, de a lényeg, hogy ha kisebb az áramerősség, akkor nem fogja ugyanolyan gyorsan tölteni, ha nagyobb, akkor túlmelegedhet az akksi, extrém esetben sérülhet is.
-
Flexy90
senior tag
válasz
Henker2 #3522 üzenetére
A telefon hosszú távra is megvehető szerintem, ha hibás akkor az úgyis előjön az elején.
Én is alacsonynak tartom az áfás árat 47ért, ha csak nem akar rajta semmit sem keresni az eladó. Viszont az jobban eltudom képzelni, hogy csak átcsúszott a vámon, ami akkor lehet gáz, ha tényleg vissza kell küldeni gariba, és visszafele jövet meg megfogják, mert akkor fizethet az ember ugyan úgy.
-
-
KurtCobain
őstag
válasz
Henker2 #3502 üzenetére
Első felére a Dual SIM-es topic-ban már válaszoltam.
Hibák (amik előfordultak és emlékszem rájuk
, de nem általános hibák!):
- kijelző színei átmentek inverzbe (sima G3S-nél, több embernél előfordult, egy hibás minideal-es széria volt itt)
- érintő nincs rendesen leragasztva, 1-2 helyen felpúposodik, volt akinél lötyögött
- alul-felül a fémbetét pár embernél leesett, szintén rosszul ragasztották
- "Skynet-szindróma": érintőképernyő öntudatára ébredt
- volt egy pár embernek térerő problémája isAmi általános hiba:
- hátlap viszonylag gyorsan kopik
(?) kijelző sárgásabb árnyalatú, de ezt inkább nem nevezem hibánakÉs ugye a kamera-GPS kombó, ami egyik MTK telónak sem az erőssége.
Így leírva tényleg szarul hangzik, de egyébként bármelyik típusnál előfordulhatnak hibás példányok... még a nagyoknál is.
-
grizlisandor
veterán
válasz
Henker2 #3447 üzenetére
Valaki írt logouton egy cikket a telefonról, ajánlom keresd meg és olvasd el.
A hangszóró és a rezgő motorja nem a legjobb. A kamera kicsit gyenge, bár ez betegség a Kínából érkezett telefonok nagy részének. Talán a kijelző nem 100%, hogy GG hanem valami jó minőségű kínai utánzat.
2 normál nagyságú sim foglalt van benne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest