- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
masztah
csendes tag
válasz
gabika318 #8393 üzenetére
Sziasztok,
A témával kapcsolatban megosztanám a tapasztalataimat veletek.
A helyzet: GSM tmob céges sim csak beszédre + telenor feltöltős net kártya + otthon WIFI
Alapvetően 3 eset fordult elő G3-am pályafutása során:
1. alapvetően a netkártya ki van kapcsolva, csak akkor csatlakoztatom, ha csekkolni kell valamit: tehát 1 sim-el csak GSM hálón napi 1,5-2 óra beszélgetés sms stb. min fényerő, otthon minimál WIFI az akku idő 4 nap minimum(100%-15%ra)(gyengébb használati időszakban volt olyan, hogy szombattól szombatig húzta 20%-ig)2. mindkét sim bekapcsolva jó térerő mellett, felhasználás ugyanaz kb. akku idő 2 nap és muszáj tölteni(100%-15%ra)
3. munkahelyen csak tmob gsm antenna van és fullra árnyékolt (tehát a netkártya folyamatosan hálózatot keres és nagy ritkán csípi csak el 1-2 sec-re aztán megint keres...) max. 10 óra akku idő (100%-15%ra)
A konklúzió amit ebből magamnak levontam, hogy a GSM modul igenis szignifikáns fogyasztó(ha nem a legszignifikánsabb) "csak" hálókeresés közben is.
Bár már megváltam a szeretett G3-tól egy G4 miatt, azt azért be kell valljam, hogy a 3000-es G4 nem bír annyit, mint a 2750-es G3, bár a különbség nem drasztikus.
Ha esetleg mégis kipróbálnál egy új aksival, hogy hátha mégis az a ludas, dobj egy privit
-
masztah
csendes tag
bár már váltottam G4-re, (homeland buy miatt), azért örülök, hogy még mindig így pereg ez a topic és mindenkinél fain a vas. bár az enyém sem került túl messze tőlem (kollégámnál van), ezért még van néha lehetőségem püfölni picit.
A kérdésem is innen ered. Az új tulaj telenoros kártyája Phone.apk FC-t dob sajnos 4.1-el. Ezt kikszöböltem Sanyesz féle 4.0.4-muzsikál per pillanat. Akinek volt hasonló problémája és van tapasztalata e téren az kérem dobjon meg egy tippel, hogy melyik 4.2.2 mehetne hibátlanul a bug-os kártyával, mert annak cseréje flotta miatt nem lehetséges.
köszi előre is (megkímélnétek sok próba-nemmegy-másik rom keres- próba... körtől)
-
masztah
csendes tag
válasz
gabika318 #1406 üzenetére
hali, amennyiben leszedted a rom-ot közzé tehetnéd valahol mások számára is, ugyanis a needromon már fellelhetetlen, még du. ránéztem melóból, elég jókat írtak a hozzászólók, mondom majd otthon lekapom aztán gyíííí, erre itthon vagyok, azt' sehol semmi.
Hevizms,
Esetleg Te az eredetit??
Kösz előre is
-
masztah
csendes tag
válasz
pazirezz #210 üzenetére
Csőzet,
Nálam Sanyesz. féle JB fut, elméletileg, a német fórumon linkelt camera zip-ből ki lehet szedni a megfelelő fájlokat akkor "sima" bemásolgatással meg lehetne oldani ezt a dolgot, viszont én még csak JB alatt cseréltem az app-ot, merrt FC-zett a kamera, ott viszont más a rendszer felépítése picit(appokPl.: Camera integrálva a Gallery2.apk-ba, nincsenek .odex -ek...), tehát valszeg át is kell nevezgetni dolgokat, hogy ICS-nek feküdjön az apk és az elérés is. Dominó kolléga is ezzel probálkozik, konkrét ötletem nincs, viszont közösen csak meg tudjuk oldani, sztem várd az ő visszajelzését is, és ha nem jár sikerrel, akkor valószínűleg ez az út nem járható, és akkor várunk az "official stable" 4.1 re.
Priviben dobok tippeket.
Ha esetleg lépsz előre megoszthatnád.Próbálgatnám én is, de mostanában annyit romoltam, hogy kicsit sok időt vitt, ezért kivárok és ha valakinél működik akkor rápróbálok én is...
Üdv,
-
masztah
csendes tag
válasz
Dominó85 #194 üzenetére
Hali,
Gondoltam jelzem, hogy a 4.1-es Sanyesz. féle rom-ban találtam a galery2 apk-hoz odex-et, ezzel is próbáltad ICS alatt a kamerát, ha érdekes még akkor belinkelem, visszaköltöznék ICS alá, mert nekem stabilabb, szimpatikusabb volt, de az új "jó" kamerát nem szívesen adnám...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest