- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
maliszka #3764 üzenetére
Jó ilyet olvasni,hisz ez is bizonyitja hogy garanciális probléma esetén van remény hogy sikerül érvényesiteni.
Nekem itthon egyetlen telefonommal volt garanciaidőn belül problémám,egy Nokia 6303-al.
Nem viccelek,írd és mond 5x javitották a Nokia szervizében,mire nagy nehezen 6x-ra elismerték hogy hát ez tényleg cserésSzolgáltatón keresztül ment a gariztatás,mert náluk vettem:Telenor.
Szóval ehhez képest a kinaiak ebben az esetben ezerszerte korrektebbek ahogy látom.
Nem tudom mások hogy vannak vele,de én pld még ha off is,szivesen olvasnám a postázási részleteket is.
Hogyan érdemes visszaküldeni,mennyibe fáj stb.
-
2i/i
csendes tag
válasz
maliszka #1509 üzenetére
Szia!
Szerintem nem a SIM-mel van baj.
A közelségérzékelő szenzort kell kalibrálnod, mert valószínűleg beszéd közben ahogyan az arcod hozzáér a kijelzőhöz egyszerűen bontod a hívást. A mikrofon süketsége is egyszerűen megszüntethető, úgy, hogy rendesen halljanak a vonal túlsó végén.
Javaslom a Mobileuncle Tools app-ot.
Ha elakadsz a kalibrációban irj PÜ és leírom, hogy mit érdemes csinálni.
üdv.: -
esztam
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest