Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Tails111 #1126 üzenetére
A felhőbe mentést akkor szoktam bekapcsolni, amikor először telepítem a Microsoft Authenticator szoftvert. Nekem az volt a gond, hogy nem szinkronizálta le egyből a változtatást Androidon a felhőbe; iOS-en leszinkronizálta magát. Rossz telefont váltottam le, ha iOS-es mobilt vettem volna, akkor nem lett volna gond a mentésből visszaállítás, de most Androidos mobil lett véve.
Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
ledgeri
nagyúr
válasz Tails111 #1126 üzenetére
Azért ilyenkor érdemes egy óra ellenőriztetést a kódgeneráló eszközön is csinálni, mert mind PC-vel, mind telefonnal voltam már úgy, hogy csak ennyi oldotta meg!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest